Most már nem lesz elég a kozmetikázás ahhoz, hogy a Fidesz az Európai Néppárt tagja maradhasson - mondta lapunknak Gunnar Hökmark, a svéd Mérsékelt Párt EP-képviselője. A magyar párt kizárása mellett leghevesebben érvelő politikus, a Fidesszel szembeni eljárás egyik kezdeményezője elárulta, miért a magyar miniszterelnököt tartja a probléma gyökerének, hogyan látják az Európai Néppárton belül a Fidesz politikáját és mi is történt pontosan azon a bizonyos márciusi választmányi ülésen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: ezt írtam róla:

Bár – szerintem – túl sokat feltételez Orbánról,

de így is sokat, nagyon sokat megmagyaráz a dolgok alakulásából

A b1.blog szerzője ashwood „Nem Orbánnak fontos a néppárti tagság, hanem Putyinnak” című postjában magyarázatot keres arra, hogy Őfenesége jól ismert páva-táncizhatnéka mitől ért el ilyen extrém mértéket. Meglátásom szerint ennek elsődleges forrása az ő elme-állapota, a környezet pedig hagyja, mert tudja hogy az ő „sok millió” híve, vevő még erre is, ha egyáltalán észleli!!
Igaz közben folyik a „otthagyni ezt a néppárti vircsaftot, és olyanokhoz bújni, akik örömmel fogadják a Fideszt” szajkózása, sőt! Addig a porond másik felén „Soros is maradhat – már persze a kormányzati terminológiát használva – ha azt a németek, pontosabban bajorok kérik. Eljátsza az önfelfüggesztéses jogfosztást, vállalja a „három bölcs” átvilágítását – egyszóval bármit, hogy a néppárton belül maradhasson.”!
A szerző szerint „A magyarázat egyszerű: a Gazdának semmi szüksége nincs egy olyan Orbánra, aki ellenzékből, lényegi érdekérvényesítő képesség nélkül ül az Unió különböző szerveiben”!
Innen nézvést új megvilágításba kerülnek Őfenesége minapi szavai is: „Az Európát érintő migrációs válság valójában civilizációs válsággá szélesedett, a Kelet Nyugatra jött!” =))
Aki Én
Ez egy nagyszerű írás :)
De hun vannak a trolljaink???
Eriksson
Úgy tűnik, hogy a jövőben az Eu lesz kénytelen kinevezni a Fidesz párt következő elnökét.
De miből gondolják, hogy akkor Eu kompatibilisebb lesz a magyar kormánypárt?
tulipan
@Aki Én: Látod, egy undormány meg is jelent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.