10 ábrán a lényeg. Óriási a vagyoni szakadék a szegényebb és gazdagabb magyar háztartások között, az MNB friss mikroelemzése szerint a leggazdagabb 50%-ba tartozó háztartások kezében van a vagyon 91%-a, ráadásul ez három év alatt semmit sem csökkent. A lenti cikkben 10 érdekes ábrán mutatjuk be, hogy a gazdag és szegény magyar háztartások körében mennyire jellemző a saját lakás és kocsi, kik veszik az állampapírokat, melyek a leggazdagabb és legszegényebb régiók és hogyan alakul a vagyon azokban a háztartásokban, ahol a családfő idős vagy fiata

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S nyugodtan tegyük hozzá, hogy nagyon kozmetikázottak az adatok! =))
1magyar
@tulipan: Meg aki a gengszterváltás óta meggazdagodott.
tulipan
@Shikari: Jó REGGELT,, Te NARrANCSOS SEGGNYLÓ! : :))))))
advocat
@Shikari: Csak a tények kedvéért. Országok? Mert arrafele járva más a véleményem. Nekem. De tévedhetek, mert pl.:Lázár Janó egészen mást látott, de Ráhel és Viktor veje mégis abban a sz@r Bécsben vásárol. Most akkor mi van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.