Az Alapjogokért Központ elemzője szerint a Sargentini-jelentés "eljogiasított politikai vita".

Alapjogokért Központ: a Sargentini-jelentés valójában egy politikai vita
Fotó: Youtube

Párkányi Eszter az M1 aktuális csatornán csütörtökön azt mondta, a jelentés nem a valódi jogállamiságról szól, hanem arról, hogy a zöldpárti Judith Sargentini és társai milyen

liberális tartalmakat próbálnak beerőltetni a második cikk szerinti értékekbe, például a demokrácia fogalmába.

A jelentés koholt vádakat tartalmaz, mégis vannak olyan tagállamok, amelyek folyamatosan próbálják napirendre hozni a Magyarország elleni hetes cikk szerinti eljárást – vélekedett, hozzátéve, ez nem többségi akarat.

Az eljárás előrehaladása a választások utáni Európai Parlament új összetételétől és az Európai Bizottság elnökétől függ – közölte az elemző.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ábel
Egy kristálytiszta elemzés, amit Sargentíni elkövetett. Ja hogy a Bölcs Vezér, és táskahordozóinak sérti az egóját, hát istenem. Majd kinövik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@terlasz: ...ami hiba volt,mert a vezetőket kellett volna "felfüggeszteni"! (;-))
evacica
Na egy újabb talpnyaló aki a mi pénzünkön élősködik Orbán által, és irkálja a főnökének a neki tetsző dolgokat! Orbán semmilyen kritikát nem tud elviselni, önteltsége már beteges!
papa.49
Micsoda KALAPJOGÉRT KÖZPONT emán döfi igaz nekünk a nép nagyobbik részének csak a gürcöléshez van jogunk, de NAGYON MEGNYUGTATÓ, hogy van egy ilyen SÓHIVATAL IS, igaz SÓ AZ NINCS de nem baj, mert úgyis csak pofázni kell a stiglinceknek a mantrát !!!
Grafix69
Rávilágít a rendszer fasizálódás mivoltjára . Figyelmeztet az önkényuralmi , ideológiai alapokon hozott bűnszervezet tevékenységére . Bemutatja a teljes jogállamiság lebontását .
kakaósbögre
Alapjogkért központ,ja.ne erőlköjetek,fideszesek.akiket meg lehetett téveszteni azoknak nem kell már ekkora baromságokat kinyilatkoztatni,akiket meg nem azok csak röhögnek az idiotizmusotokon.
tudode
Biztos is'!!!
.
Az ALPJOGOK főizéjének kényeSS ízlését azt nem bántja, hogy a Sargentini jelentés részletezi azt a pucsiKÁT, amelynek a KINYÍLVÁNÍTÁSA a jogÁSZ társadalom, és nem a laiKUSS átvert társadalom dolga lenne, mégpedig annak, hogy
.
----- Alkotmányos válság van, de miért hallgatnak erről a jogászok?
.
www.youtube.com/watch?v=TIE7nFplwyE&t=9s
.
Erre kellene GOMBOT VARRNIA ennek a SÓHIVATALNAK, és az alkotmány, v milyen bíróságnak, de átmentek KUSTIBA, mert SZEMÉLYES, ÖNNÖS ÉRDEKÜK ezt kívánja!.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.