Nem ment el a kedve a vezetéstől.

41 milliós luxusjárgányt vásárolt M. Richárd
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Még jogosítványa sincs egyelőre, mert bevonták, de a napokban egy új, extrák nélkül is közel 41 millió forintot érő Mercedes AMG-vel lepte meg magát M. Richárd.

A Dózsa György úti halálos baleset okozásával vádolt férfi szívműtétje után a Rókus kórházban lábadozik, de a Blikknek szívesen beszélt az új autójáról.

Még le kell tennem a vizsgákat, hogy visszakapjam a jogosítványomat. Persze, az is lehet, hogy a bíróság eltilt a vezetéstől. Bár több száz autónk van, egyiket se vezethetem. Barátaim, a párom és sofőr segítségével tudok közlekedni addig is

– magyarázta a lapnak a 41 éves férfi, aki elárulta, csak pár órára engedték ki a kórházból, hogy megnézhesse az új kocsit, addig is egy, a derekára rögzített szerkezet figyelte a szívét.

M. A Blikknek arról is beszámolt, hogy újabb problémát találtak nála az orvosok: a korábban szedett doppingszerek miatt mellékvese-elégtelenség alakult ki nála.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Én semmi rendkívülit nem látok abban, hogy bedrogozva, gyorshajtás közben két ember haláláért felelős büntetett előéletű ember, aki megszegte a házi őrizetet is börtön helyett lábadozásként autókat szemléz a szabad levegőn.
Már amennyiben fideszközeli az illető.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
A mohóság. A40 millás autóra a kutya sem figyelt volna oda.
Eladott Ország
Mielőtt elfogták, a Seychelle-szigeteken nyaralt M. Richárd. Az ivarérett Ricsinek nincs baj a szívével, ha a "szervert" elő kell venni.
uploads.disquscdn.com/images/01a5e023293a6472cc0f300444095d26ab35ad9a3574186547e445c012bbbff8.jpg?w=600&h=360
qxy
Na ezért mondom. hogy ahol a pénz ott az igazság. Mert mindent meg lehet venni Ugye jól mondom Tisztelt Polt Péter. Ja tévedtem. a Tisztelt az törölve. A tiszteletet ki kell érdemelni . és nem vissza élni vele.
Kookas
ennek a baromnak úgy volt szívműtéte mint nekem is van egy ilyen mercim.
yazo64
@kereső: Közgyógyra írta fel a dokija...
kereső
@yazo64: látod erre nem is gondoltam, ja és a több száz járművet mind. Na az orvosi kamara helyében rögtön vizsgálatot kezdeményeznék a doki ellen,hamár a NAV félrenéz és nem érdekli a többszáz jármű-,hogy mibű???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.