A Mazsihisz a holokauszt hiteles emlékezete érdekében a magyar kormánnyal továbbra is párbeszédre törekszik. A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) a józsefvárosi holokauszt-emlékhellyel kapcsolatos "nézeteltérések tisztázása érdekében" meghívta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy látogasson el a szervezet Síp utcai központjába. A Mazsihisz csütörtökön a honlapján azt írta: a szövetség vezetősége és a Budapesti Zsidó Hitközség – mint a legnagyobb taghitközség – elöljárósága ezt a közleményt közös határozatban fogadta el, hogy megoldódjon a budapesti józsefvárosi pályaudvar helyén tervezett holokauszt-emlékhely ügye.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a Gergöl gyerek nem zsigeri, csak megélhetési antiszemita

Beszélni vele, hátha észre tér, majd olyan reménytelen, mint Európának Orbánnal

Mottó:
Manapság sokkal bonyolultabb a helyzet,
ma úgy kell antiszemitának lenni, hogy közben
elítéljük a szerintünk antiszemitákat.

Azt írja az ojság, hogy „A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) a józsefvárosi holokauszt-emlékhellyel kapcsolatos ’nézeteltérések tisztázása érdekében’ meghívta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert”.
Nos a gond ott kezdődik, hogy itt már régen – sőt azt kell mondjam, hogy erős a gyanúm, hogy ab ovo – nem holmi nézeteltérés, hanem alapvető érdekellentétek vannak az illetékesek között. Sőt igencsak egyértelműnek látszik, hogy az is vitatott, hogy miben ki az illetékes.
Hosszasan lehetne beszélni a helyzetről, történetéről és a kialakulás momentumaitól, de én úgy vélem, hogy az eb alapvetően Kancsi-mancsi személyében van elhantolva. Az eddigi botrányok oka, hogy a zsidó szervezetek voltak olyan pofátlanok, hogy megpróbáltak beleszólni a hivatásos történelemhamisítás bajnokának business-ébe. Amit ő nem visel jól, még a bíróság is megkapta a magáét, mikor nem megfelelően döntött! S neki most nagyon fut a szekér, újabb és újabb felhatalmazásokat kap Orbántól! =))
RonaGyuri
ez a derék Gergül nem lankad:

Apropó Gulyás elvtárs

a szegény jó létezőbéli Lázár elvtársból csak egyszer csináltak hülyét

A Miniszterelnökséget vezető miniszter erősen szem előtt van, e gyakran tesz kijelentéseket. A derék Gergöl ebben is sztahanovista. De az igazi csúcstartó abban, hogy mikor hülyét csinál magából. S ő ezt is megteszi, sőt arról sem riad vissza, hogy ugyanazt az ígértet tegye meg újra, amivel már egyszer befuccsolt.
Tavaly ősszel azzal hitegette a népet, hogy a nuggerek karácsonyra kapnak utalványt, ha „ha a gazdaság teljesítőképessége ennek a lehetőségét megteremti”! Ezt később – ha nem is taxatíve - visszavonta jelezvén: nem érti, hogy mit ajvéznek, már áprilisban kaptak rühesek.
Így egy héttel húsvét előtt erős a gyanú, hogy ezt megismételte, hisz januárban tudta közölni, hogy: „a közös sikerből és teljesítményből a nyugdíjasoknak is részesülniük kell … ha a gazdaság teljesítőképessége ennek a lehetőségét megteremti.”!
Nos a – mű-naiv!!! - kérdés persze az, hogy hol a gond:
gond van a teljesítménnyel, pontosabban a teljesítőképességgel,
gond van az érzékelésekkel,
vagy csak megszokásból hazudik! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.