A hétvégén rendezik meg a Telekom Vivicittá Városvédő Futás, ami miatt szombaton és vasárnap is forgalomkorlátozásokra kell készülni Budapesten – közölték a szervezők az MTI-vel.

Futóverseny miatt lezárásokra kell készülni a hétvégén Budapesten

A közlemény szerint szombaton a futamok főként a Margitszigetet érintik, ezért lezárják a központi utat 6 és 17 óra között.

Forgalmi változásokra kell számítani az Árpád hídon, a Népfürdő utcán, a Jászai Mari téren, a pesti alsó rakparton (a Széchenyi István tér és Népfürdő utca között) és a Margit hídon 14.50 és 16 óra között.

Vasárnap is lezárják a margitszigeti központi utat 6 óra és 17 óra között, de 8.50-től 14.30-ig forgalmi változásokra kell számítani a Margit hídon, a Széchenyi István téren, a Lánchídon, az Alagút utcában, az Attila úton, a Fő utcában, a Bem rakparton, a Pázmány Péter sétányon, a Műegyetem rakparton, a Szabadság hídon, a Fővám téren, a Jászai Mari téren és az újpesti rakparton.

Hozzátették, hogy 7 óra és 10.30 között lezárják a budai alsó rakpartot (az Üstökös utca és Pázmány Péter sétány között), illetve 7 óra és 14 óra között a pesti alsó rakpartot.

(MTI)

Cikk- és címlapkép:m pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Aki Én: Megérteném ha a szabadban jó levegőn rendeznék ezeket a ,,futásokat,, de nem évi átlagban 6- 10 hétvégén ,,duhajkodnak,, vagy a bringások, vagy a futkározók ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: ...kész. Ezt nem heverem ki egykönnyen. Megint totál egyetértek veled.
És ez nem vicc!
papa.49
@Aki Én: Megérteném ha a szabadban jó levegőn rendeznék ezeket a ,,futásokat,, de nem évi átlagban 6- 10 hétvégén ,,duhajkodnak,, vagy a bringások, vagy a futkározók ...
Aki Én
@36: A motorosok tanulnak kreszt, többségük tud közlekedni, ha elmegy melletted nem tart fel, nem közlekednek a járdán...
Sokszor pofátlanok, de más kategória mint az öntudatos, mindig elsőbbségem van mert bringás vagyok típus.
Ráadásul 99 %-uk nem tudja, hogy a járdán 12 éves kor felett TILOS! a kerékpározás. Így hát aztán nincs az a szituáció sem, hogy elsőbbsége lenne.
namihami
@Shikari: @Aki Én: @papa.49:
És tegyük hozzá, hogy ezeknek a szerencsétleneknek miért kell a versenyeket a jó kemény betonon, aszfalton lefutni? Hadd menjenek mégjobban tönkre az amúgy is szétbarmolt izületeik. Gyárthatnak akármilyen speciális futöcipőt, az se tudja kompenzálni a futás közben a kemény talajhoz állandóan több g-vel odacsapódó testet és főleg a zsanérokat. És mindezt az "" egészéges életmód"" jegyében.
Aki Én
@Shikari: ...ezt sajnos naponta tapasztalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.