A miniszter szerint rosszul áll az ország az innováció területén, pedig "Magyarország közössége" eredményeket akar látni. Az év végéig létre kívánja hozni az innovációs tárca az MTA kutatóintézeti hálózatának új struktúráját Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, mint arról az InfoRádiónak nyilatkozott. A miniszter elképzelései szerint – német mintára – két csoportra bontják a most működő, állami fenntartású intézeteket.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi kiKÖZösítés

egy újabb valójában nem szójáték van kialakulóban, sőt részben már tombol

Már pár éve, hogy meg kellett barátkoznunk a dologgal, hogy vannak esetek és egyedek, no meg főképp pénzek, mikor azok „elvesztették KÖZpénz jellegüket,”! Ha emlékeim nem csalnak, az első az volt, hogy a mi derék Matolcsy mesterünk főleg abból, hogy realizálta annak a valuta-árfolyam robbanásnak az árfolyamnyereségét, amibe az ország jelentős hányada majdnem belerokkant, bőséges kelengyét adott a különféle Palas alapítványainak.Azóta meglehetősen gyakran tapasztaljuk, hogy a KÖZpénz volt nincs – na jó ez addig is volt, de summantottak – és erre büszkék is, hogy elvesztették a KÖT jellegüket.
Hogy ne legünk ennyire anyagiasak ártunk és qurmányunk és pribékjeik más szempontból is igyekeznek megcsapolni a KÖZ-t. Talán az egyik legundorítóbb példa a KÖZszolgálati média. (Nem ide tartozik, de meg kell említsem, hogy a Kunigunda utcában jeleskedő hős védők elnyerték méltó jutalmukat: „Pénzszállításra szerződött a Miniszterelnökség a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt.-vel, azzal a céggel melynek emberei bántalmazták az ellenzéki országgyűlési képviselőket az MTVA székházának őrzése közben”) Most éppen a derék MTA-faló Palkovics mester hivatkozik a KÖZ-re. Az MTA szétverése kapcsán arra hivatkozik, hogy „Magyarország KÖZössége eredményeket akar látni”
justhpeter
Nem fogom megérni azt az időt, amikor Palkovics először életében igazat mond.
lampa laz
Ezt szó szerint kell érteni, mert mást sem tudnak, csak szétverni mindent ami müködik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.