Addig élvezi a magyar kormány a németek hallgatólagos támogatását, amíg képes a szakszervezeteket a háttérbe szorítani, s biztosítani az olcsó és nem lázadó munkaerőt – mondta a Magyar Hangnak adott interjújában Róna Péter.

Róna Péter szerint Orbán Viktor eddig maradhat hatalmon

Az interjút ismertető 24.hu azt írja: a közgazdász szerint abban a pillanatban, amikor elindulnak a bérkövetelések, sztrájkok, vagyis gondok akadnak a munkaerővel, azonnal előtérbe kerül a Fidesz kizárása az Európai Néppártból. Vagyis Orbán Viktor sorsa a multinacionális gyárakban dől el, ha ott elindulnak a tömeges munkabeszüntetések, vége a hatalmának.

Ettől kezdve megszűnt tényező lenni a német gazdaság számára – tette hozzá.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Bugány János

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@verőce21: Még egy két haver Mészáros, Garancsi meg a többiekhez?
Továbbá pár templom, stadion itthon és szerte a világban!
Csak úgy mellékesen: 2010-ig a nyugdíj emelés a svájci indexálás alapján történt, nem a tisztitott mag infláció alapján, ami nem tartalmazza az élelmiszerek nagy részét, a támogatott gyógyszert, az energia hordozókat etc. Az igaz, hogy a 13. havi áldozatul esett a világ válságnak, de azóta hány éve "dübörög a gazdaság"?
Hogy is mondta egykor O.V.? " mi együtt sírunk, együtt nevetünk"
Na, mostanság ők nevetnek, mi sírunk. Fideszes munkamegosztás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Shikari: Ilyen elvakult barommal nem lehet vitatkozni.
qxy
Ha meg rajtam múlna már rég a Tímárnál száradna a bőre. Utolsó féreg
gina
Én is megjósolom, hogy ha nem holnap de ebben az évben ,,ha nem szivinfarktusban akkor gutaütésben hal meg ez a tébolyodott zsiros mangalica, csak az ellenzéknek kell egy kicsit krumplival és birálattal hozzásegiteni a parlamentben...
simmering73
Ez így igaz. A németek tartják lélegeztetőgépen a magyar gazdaságot. Ahogy lekapcsolják, összedől mint a korhadt falusi budi.
karma1
En mar csak azon izgulok, hogy ki fog jonni a merkel utan, es foleg mennyire fogja az o politikajat folytatni, es mennyiben lesz kevesbbe megalkuvo, orbannal szemben elnezo. Minden azon fog eldolni - rona meg majd kiveszi a kezet a bilibol, es raebred a valosagra,... Talan...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.