Az egész országban nagy az érdeklődés Orbán Viktor miniszterelnöknek a bevándorlás megállításáért meghirdetett hétpontos terve iránt – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken Siófokon.

Hidvéghi: országszerte nagy az érdeklődés Orbán hétpontos terve iránt
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

Hidvéghi Balázs a párt siófoki aláírásgyűjtő standja előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta: minden egyéni választókerületben, több mint kétezer helyszínen, húszezer aktivista részvételével zajlik az aláírásgyűjtés.

Úgy fogalmazott: az emberek értik, hogy a május 26-ai európai parlamenti választáson Magyarország sorsa, biztonsága és a jövőnk a tét.

"Európa akkor lehet sikeres és erős, ha a nemzetek Európája alkotja az együttműködést, ahol tiszteletben tartják a szuverén országokat, és ahol az európai emberek biztonsága az első"

- hangoztatta.

Hozzátette: erről szól Orbán Viktor hét pontja. "Le kell állítani a bevándorlást, meg kell őrizni a keresztény kultúrát, hagyományokat" – húzta alá.

Kérdésre válaszolva közölte: a hét végén összesítik az eddig összegyűjtött aláírásokat. Hozzáfűzte, hogy minél több ember támogatását szeretnék elnyerni.

Witzmann Mihály, Siófok fideszes országgyűlési képviselője azt mondta: az elmúlt napokban sikeres volt a kezdeményezés, a Somogy megyei 4. számú választókerületben több mint háromezer aláírást sikerült összegyűjteni.

Az ellenzéki pártok kampányával kapcsolatban megjegyezte: "sok esetben furcsa módon változik az álláspontjuk". Példaként említette Potocskáné Kőrösi Anita jobbikos parlamenti képviselőnek egy közösségi oldalon közzétett üzenetét, amelyben az ellenzéki politikus – Witzmann szavai szerint – az Európai Unióról tart ismertetést.

"Sokunkban felmerül a kérdés, hogy akkor is így gondolkodtak-e az Európai Unióról, amikor a párt uniós zászlót égetett"

- jegyezte meg. Szóvá tette azt is, hogy a Jobbik képviselője a migrációt a legfontosabb megoldandó problémának nevezte, de a pártja 2016-ban a kvótaellenes alkotmánymódosítást nem támogatta.

A politikus hangsúlyozta: a Balatonnál és Somogy megyében élő emberek tisztában vannak azzal, hogy Orbán Viktor programja és a Fidesz-KDNP jelöltjei vállalkoznak arra, hogy a magyar emberek érdekeit képviseljék Brüsszelben, és nem Brüsszel akaratát kívánják végrehajtani Magyarországon.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az egész országban nagy az érdeklődés Orbán Viktor miniszterelnöknek és családjának korrupciós ügyei iránt is, de arról a ,,független közmédia" elfelejt beszámolni.
Pedig komoly lóvét ott lehetne megspórolni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
A keresztény kultúrát az álkeresztény Fidesz-KDNP-től és az ezek seggéből kibujt politizáló papoktól kell megóvni.
papa.49
Nem kell nekünk migri a saját polgik is megszopatják a nőket !!!
Sámannus
Mert másról nem is hallani. Má a Borscsot is elfogyasztottátok, durrbincsos ruszlival.
tudode
Fiatalember létükre egyáltalán hogy képeSSek erre a szintre lemenni, akkor, amikor ALKOTMÁNYOS, lakhatási, dolgozói szegénység, mentális, stb. VÁLSÁG "is" van!
-
Akinek nyomják a szekerét, valójában KÖZJOGILAG nem miniszterelnök, csak egy nyavalygó öregedő despota
.
https://www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t...
.
Ha tejjel, mézzel folyó Kánaán lenne, akkor is ÉLHETETLEN az ország az OKTALAN FÉLELEMKELTÉSÜK miatt!
Aki Én
Az egész országban nagy az érdeklődés Orbán Viktor miniszterelnöknek és családjának korrupciós ügyei iránt is, de arról a ,,független közmédia" elfelejt beszámolni.
Pedig komoly lóvét ott lehetne megspórolni.
Maxipocak
@Aki Én: Hozzám is becsöngetttek. Kérdeztem minek-kinek gyűjtenek? Orbán Viktornak gyűjtenek. "Hát akkor csak gyűjtsenek". És letettem a kaputelefont...
Aki Én
@Maxipocak: ...listára kerültél, így már nyugtod lesz.
justhpeter
@Aki Én: Szerintem vállalható Maxipocakkal egy listán lenni.
Maxipocak
@justhpeter: már megérte ma is felkelni. :)))
papa.49
@Maxipocak: Vagyunk azon a listán jó páran, de inkább legyek ezen a listán mint a ner listán !!!
Clavigo
Én konkrétan,,leszarom Dunyhás elvtárs terveit.
advocat
Én Orbán nélkül is egész jól ellennék!
Qqberci
Országszerte komoly az érdeklődés, hogy milyen szert is szívhat a felcsúti dakota...
Eladott Ország
Az orbanizáció lenyomta az urbanizációt Orbanisztánban. Várjuk őket szeretettel: https://uploads.disquscdn.com/images/2f75bceb...
Jöjjenek csak: https://uploads.disquscdn.com/images/64627f20...
durbnincs
Tehát nem a fidesz, hanem Orbán.
megint kiderült a nyilvánvaló - egyszemélyi vezető a fidesz, az ország élén.
És a sok buta bunkó csicskának ez így jó.

Ti buta bunkó ősmagyar faszparaszt magyarok...
Még csak rám se nézzetek, vagy ha rám is néztek, még csak hozzám se szóljatok - MERT LEÖLLEK TITEKET, MINT A DISZNÓT, TI BUTA BUNKÓ PARASZT MAGYAROK - A KURVA ANYÁTOK AKI A VILÁGRASZART TITEKET, TI GECIK !!!

HÁNYADÉK MOCSKOS BUTA VÉN GECI LÁTENS KOMMUNISTÁK.
durbnincs
Azért nem disztingválóm magam, mert nincs kiért, miért.
Nácik, kommunisták, buzik, latens nácik, latens kommunisták, latens buzik.

Egyszerűen azért nézem magam egy béna pöcsnek, mert nem bírom megértetni veled, hogy mi az igazán fontos ebben a qrva életben.
Előtted az élet. Igazából csak ennyit kéne megértened, de nem tudom jól abszolválni, hogy te is megértsd.
Most visszavonulok.
Összeszedem magam.
Újra.
Aztán lesz, ami lesz.
Lesz ott minden.
Újra.
CsipkeRózsa
@durbnincs: Régi neveden "arcmás" vagy?
CsipkeRózsa
@Qqberci: Orbán a pénz szagát szívja.
kereső
Ha ez igy van, ahogyan a büszke fidess szóvivő igazgató mondja, akkor ez az ország tényleg menthetetlen- szellemileg már a béka feneke alatt.Mert ennyi bárgyúságért "rajongani",mint az orbán terv, az már az agyhalál biztos jele.
bakcsubakka
@durbnincs: Büdös bányagörény, magyarok,magyarság csúfolója,te geci görény !!! Bányaló[email protected]ó ,hitvány korcs !!
Megkérdezték tőlem Kanadában az ottani magyarok,hogy ugyan miért nem vertünk már agyon téged és a néhány hitvány hozzád hasonló tetűt.
Mit ne mondjak : Ami késik nem múlik !!!
bakcsubakka
@durbnincs: Ja !
És ha van anyád,akkor vidd ágyba még ma ! És köszönd meg aktus közben suttogva,hogy nem vágott falhoz miután a világra szart !
Na nem baj ! Sajnos vagy.! Igen vagy,demiannkaleborultatyaúristennek ? Még mindig nem léptél bele egy jókora patkányfogóba ?
bakcsubakka
@durbnincs: Ugye jó szarházi ,jellemtelen görénynek lenni?
Ez legyen életed egyetlen öröme ,te geciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.