Egészségügyi állapota és rehabilitációja miatt nem lehet ott a hétfői tárgyaláson M. Richárd, akit halálos baleset okozásával vádolnak.

Egészségügyi állapota miatt elhalasztották M. Richárd tárgyalását
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A Dózsa György úti gázolóként elhíresült férfi július ötödikég kapott haladékot – írja a 24.hu. Mivel július 16-ától augusztus végéig nyári ítélkezési szünet lesz, az elsőfokú ítélet is rendesen csúszni fog.

M. Richárdról tegnap írtuk meg, hogy bár a jogosítványát bevonták, azért vásárolt magának egy 41 milliós luxusjárgányt.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Röhejes amit ezzel a faszival művel a hatalom, miért nem mentik már fel, és mindjárt azzal a lendülettel Kossuth díjra is felterjeszteni !!!
HÁNYINGEREM VAN TŐLETEK TETVES NER HUSZÁROK !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Röhejes amit ezzel a faszival művel a hatalom, miért nem mentik már fel, és mindjárt azzal a lendülettel Kossuth díjra is felterjeszteni !!!
HÁNYINGEREM VAN TŐLETEK TETVES NER HUSZÁROK !!!
advocat
Firkéászok! Nem egészségügyi, hanem EGÉSZSÉGI! Vagy ez már magas?
Lepényleső
Keresztgyerek? Akivel találkozik annak kereszt,amúgy beteges gyerek?
desiro
Remélem valamelyik betegsége maradandót alkot.
sokanvagyunk
@advocat: Rutinból írták, mert az is beteg.
lusta
@advocat: Jól írták a firkászok. Az ő egészségével nincs semmi gond, de az egészségüggyel van baj. Még nem találtak megfelelőp betegséget, hogy egyből felmentsék és @papa.49 írta, várja már őt az állami kitüntetés.
magyarbakancs
Milyen szív beteg?
Billentyű szűkülete van.
Söntje,aorizma mert nem mindegy.
Képről ítélve ügy szívbeteg mint én Nobel -díjas atom fizikus.
csipetke
Ez a nagydarab tahó,ha nem kubatov bandájába tartozott volna,most nyilván valamelyik börtönkórházban lenne.De mint tudjuk,a fidesz mottója:-"Senkit nem hagyunk az út szélén". Még ezt a kokszos nagydarab izéét sem.Mindenesetre érdemes lenne megkapargatni az anyagi ügyeit,mert ahogy olvasom,többszáz autója van,a legújabb több mint 40 milliós.Bár fidesz körökben ez talán nem is olyan kirívó
dr. prédikátor
Így igaz szív beteg!!! amikor valamilyen anyagot felszív! Izomagyú geci!!!
durbnincs
A testzsírszázaléka egy százalékponttal a még elfogadható érték fölé emelkedett, ezért életmentő műtétet kellett végrehajtani raja (20 perc szauna), és ezért már soha az életében nem büntethető a tipikus magyar paraszt.
Ha nem nyalsz be Orbánnak, jogtalanul simán fogva tartanak évekig is, ha benyalsz, szabad vagy - bármi áron.
Gennyes beteg világ.

Ugye nem baj, ha undorodom?
Ugye nem baj, ha végre polgárháború lesz - mert ezt a mocskot már nem lehet tisztára mosni, ezt el kell törölni végképp -, és berserker üzemmódba kapcsolok?

Ez a nép vagy felülemelkedik önmagán, és megtisztul, vagy elpusztul (a béna pöcs ellenzék is elmehet a picsába, hogy ezt hagyta idáig fajulni - jobb vagy bal oldal, tök mindegy !!!)
Ennyi.

Hájfejű (csak vicceltem M. R. testzsírszázalékával kapcsolatban. Csak rá kell nézni a köcsögre. Lövi magát, és ettől ekkora, nem a sok edzéstől.
Amúgy tök szarul néz ki még így is a kis buzi.
advocat
EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTA!!! Nem egészségügyi! A minisztérium, vagy kórház is lehet! Szerintem! De van magyar nyelv értelmező szótára, meg net is.
Commenter
@durbnincs: ne szeresd már ennyire M. Richárdot!
namihami
Szemmel láthatólag beteg, elesett szegény.
Békemenetet érte. Azonnali felmentést, jogsit vissza és a meghurcolása miatt kártérítést neki. Most úgyis kell a pénz, dràga volt az új verda.
advocat
Firkászok mi a francért veszitek fel a fizetést, ha nem tudjátok mi a különbség egészségügyi és az egészség között. Persze 20-30-as IQ-tól mit várhatunk? Olyan ez, mit a mindenki anyuka, nem anya4 Vagy csak annyit szót ismertek, mint egy magyar, német stb. paraszt a XV. században?
advocat
És van közöttük aki olvasni és értelmezni is tud? Nincs?
csipetke
@durbnincs: 11:22 Mikor olvastam a kommented,az jutott eszembe,hogy durbincs két sérült agysejtje valami csoda folytán elkezdett felszaporodni,de aztán felfedeztem a névben egy plusz betűt.Így már érthetőek az értelmes mondatok. :)
Jozefina
Ennek az embernek egy problémája az, hogy rengeteg pénze van és (pénz beszél kutya ugat alapon) ezzel mindent el tud intézni még tüncikénél is!!!??
simmering73
A 41 milliós merdzsó mellé egy jogsit is.
magyarbakancs
Mi lesz máma a szentencia amit ki róttak rád?
Megint kezd fájni a fejem .
Nem tudom mi lesz ennek a vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.