Magyarország számára az érdekérvényesítés szempontjából az Európai Unió a legkedvezőbb terep, ezért nem merült fel az unióból való kilépés – jelentette ki Kövér László házelnök a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A kormánypárt választmányi elnöke a Fidesz és a Néppárt közötti vitáról szólva kifejtette: nem a Fidesz távolodott el a kereszténydemokrata értékektől, hanem a Néppárt tolódott balra, de mindaddig tagja kíván maradni, amíg a nemzeti érdekeket képviselni tudja. Kövér László úgy fogalmazott, Magyarország számára az Európai Unión kívül nincs mozgástér. Meglátása szerint az lenne a vízválasztó, ha már nem sikerülne az EU-n belül magyar nemzeti érdekeket érvényesíteni. Kövér kifejtette,abban a pillanatban, ahogy azt látni, hogy a Néppárton belül nincs mozgástér arra, hogy akár a Néppártot magát, ezáltal Európát jobbá tegyük, akkor abban a pillanatban a Fideszt nem kell kizárni, mert a párt menni fog magától is.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez az eredménye, ha egy ostoba komcsi senki azt hiszi valaki, és nyilatkozási kényszere van. Kövér:" nem a fidesz távolodott el a kereszténydemokrata értékektől, hanem a Néppárt tolódott balra." Nos lássuk a balratolódást:
uploads.disquscdn.com/images/44653b778a323e900f21a7d2a7aa7fa69804fae2232f5d7d2b1f99682d44be90.jpg?w=600&h=480
És nagyapa vöröskatona volt, emiatt lett a családban Szoc. Hazáért kitüntetett és vették föl Lacát az egyetemre.
"a tudatot akarják megszállni"
No, akkor Kövér nincs nagy veszélyben...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbnincs
Nekem konkrétan tele van a tököm azzal, hogy mindenki úgy csinál mintha minden rendben lenne.
Az ellenzék is a Sargentini jelentésig kussolt, csak Hadházy csinált valamit tevőlegesen.
A választások közeli összefogósdi is azt üzeni, hogy...
A KURVA NAGY SEMMIT !!!
Az ellenzék a nép akarata ellen dolgozik választásról választásra - van még ilyen béna banda a földön?

Igazából rossz szembesülni a ténnyel, hogy nem csak Orbán olyan, hanem mindenki defektes ebben az országban,... és Európában... és a világon, hogy ezt a helyzetet elfogadja: Így jártak a magyarok a köcsög vezetőjükkel, mert megérdemlik... mert megérdemeljük?

www.urbanlegends.hu/2007/03/minden-nemzetnek-olyan-kormanya-van-aminot-erdemel/

Csak azt nem értem, hogy miért kínzom magam, amikor tudom, hogy mit hoz a jövő...
Ja, már tudom, mert a gyerekem nem tudja mit hoz a jövő, és ebben a velejéig romlott dzsuvában kell manővereznie, és jónak maradni, és nem menni le kutyába a sok geci fidesznyikhez hasonlóan.
Ez kissé frusztrál.
Eladott Ország
@Commenter: Pálinkás József: "célunk az értelmes egyet-nem-értés demokratikus kultúrájának feltámasztása” Amíg ez a bűnöző csúti cigány hatalmon van és szabadlábon, semmi változásra nincs remény.
Commenter
@durbnincs: ja a sztyeppéken van köteles elvtársnak elég mozgástere és ott majd rendes munkát is talál magának meg a többi narancsos naplopónak is:
www.youtube.com/watch?v=LH-i8IvYIcg
Commenter
@Eladott Ország: Akkor jönnek a "vér, verejték és a könnyek?"
Commenter
@durbnincs: kissé frusztrál??? Ultradurván dühös vagy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.