Kijelentette, az unió az Európai Bizottság hibás politikája következtében „kizökkent a normalitásból”, megtagadta keresztény gyökereit, a nemzeti szuverenitást és a családokat is. A mostani EU-s bürokrácia kormányzása nem sikeres, mert nem tudták kezelni a gazdasági válságot, nem tudták a briteket benntartani az EU-ban és közben beengedték a migránsokat – sorolta kifogásait a KDNP elnöke. Emlékeztetett arra, hogy Magyarország volt az egyetlen ország, amelyik megkérdezte saját népét, hogy akar-e bevándorlóországgá válni, kevert népességű országban élni. "Mert demokraták, törvénytisztelők és korrektek vagyunk"– fogalmazott. A KDNP szerint a tengerbe fulladt migránsokért azok felelősek, akik felelőtlenül idehívták őket. Semjén Zsolt a Fidesz-KDNP-t a magyar történelem és az Európai Unió legsikeresebb szövetségének nevezte, mivel – mint mondta – példa nélküli, hogy három egymást követő parlamenti választást nyertek meg kétharmados többséggel.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Gondolom ezt azután mondta mikor már előre aládúcolták a mennyezetet !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Még nincs is húsvér hétfő! Akkor mit fognak mondani hazánk nagyjai a sok locsolkodás után!
A fenti címből egy tagadó szó hiányzik! NEM vagyunk!!!
desiro
zsótti, hogy nem szakad rád a katedrális! Te rühes, bolhás házi állatokra vadászó NÁCI keresztény.
Aki Én
...mondta, majd a migránsoktól hemzsegő nyugatra szaladt, és törvényesen fejbe lőtt egy háziasított állatot felebaráti keresztény szeretetből.
Én nem tudtam ,hogy ennek a faszinak van humora.
szaboria1
Zsóti te sem vagy valódi keresztény mert hazudozol össze vissza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.