Az elkövető egy késsel a bűncselekmény szemtanúját is megfenyegette.

Ez volt a hét legaljasabb bűncselekménye: megvert, majd kirabolt egy kerekesszékest a Rákóczi úton

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság járőreit egy folyamatban lévő rabláshoz riasztották 2019. április 13-án 15 órakor. Az 56 éves budapesti B. Attila egy Rákóczi úton található épület kapualjánál fellökött egy kerekesszékes férfit, majd ütlegelni kezdte és a pénzét követelte. Az ütéseket követően B. Attila benyúlt a földön fekvő férfi zsebeibe és kivette a bennük talált pénzt.

Egy járókelő sietett a sértett segítségére, felszólította B. Attilát, hogy fejezze be a férfi ütlegelését és adja vissza neki a pénzét. Ekkor B. Attila a segítő szándékú járókelő felé fordult, zsebéből előhúzott egy kést, szúró mozdulatokat tett felé és megfenyegette, hogy bántalmazni fogja. Ekkor a férfi hívta a rendőröket, akik 7 percen belül kiértek a helyszínre és elfogták az elkövetőt.

A józsefvárosi nyomozók B. Attilát a kerületi rendőrkapitányságra előállították, rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és – őrizetbe vétele mellett – előterjesztést tesznek letartóztatására. ​​

(police.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ennek a jómadárnak is adni kellene vagy 10 évet a szegedi "gondolkodóban". Rászolgált.
Jozefina
Tessék csak nyugodtan migránsokkal riogatni!!! A rendszer nevelte bűnözők köztünk élnek!!!
És ez volt a hét legdurvábbja, akkor nyilvánvalóan volt több is!!!
namihami
Nem a bűncselekménnyel volt hülye, hanem a baràtai megválasztásával. Ha olyan haverjai ldnnének, mint M. Ricsinek, akkor vagy már szabad lenne vagy be se vitték volna.
Abban a körben ez nem bűncselekmény, csak közöttünk számít annak. Ott ez a belépő próbafeladat. Ebből is minimum 2-3 változat.
Hiszen még az autósgyilkosság is szabadlábra helyező bűnnek számít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.