Gyurcsány: „Az Orbán nevű gazemberek saját mocskukkal mocskolnak”. Molnár: „Orbán belevaló srác! Mármint a cellába!” „Összetöpörödött zsarnok!” A kampánynyitón a DK-s szónokok versenyt orbánoztak, és háborús hangulatot festettek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Dobrev: "...Orbán úr, önt el fogjuk kergetni, és hazahívjuk sok százezer polgártársunkat." - nagyon téved a sok őskommunista és lipsi, hogy a fiatalok Orbán miatt mentek el az országból!
Az EU-ba való belépés adott erre lehetőséget, egyidejűleg kényszert is. Mert mindent eladtak a kommunisták az országból, gyárat üzemet, termelőeszközöket előzően, csakhogy teljesíteni tudjuk az EU csatlakozás feltételeit. Még a termőföldek nagyrészét is erdőkkel telepítették be. Az állatokat, gyümölcsösöket kivágták, teljes volt a pusztítás az országban.
Az EU-hoz való csatlakozás nagyobb pusztítást okozott az országban, mint amit Trianon okozott! Mert ott "csak" az ország 2/3-a pusztult el, ment veszendőbe, itt a 100%-a! Nem is lenne hol dolgoznia a fiataloknak, mert nincsenek termelő üzemek, csak a nyugati multik szolgáltató és kereskedelmi cégei. Éppen azon dolgozik az Orbán kormány, hogy visszaállítsa a termelő egységeket, újra ipart teremtsen, ahol újra lesznek termelő munkahelyek. Nemcsak összeszerelő üzemek, és informatikai, telekommunikációs egységek. Na meg internet, okostelók, stb.

Ma Magyarországon, még a falvakban is, minden udvar, kiskert be van füvesítve, senki nem termel, termeszt semmit, mert a teszkóban olcsóbb a zöldség és gyümölcs. Eljutottunk oda, mezőgazdasági ország - a kiváló EU-s tagságunkkal -, ha egy hétig nem szállítanának valami havária, vagy sztrájk miatt a Lidl vagy Penny, stb. kamionok élelmiszereket, komoly éhínség, vagy éhséglázadások törnének ki az országban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@Eriksson: "Örülök", hogy egyetértesz a féleszűvel. Ezt írtad: "a szocik minden lehetségest eladtak, ehelyett bérdolgoztatnak a multik, melynek haszna nem a magyar államot gazdagítja". Ha ezt nem úgy értetted, hogy a ma többszázezer külföldön élő magyar család a szocik hibájából ment el, akkor hogy értetted?
Eriksson
@menekült: Jól van, legyen kedved szerint. Csak nyugodj le.
Eriksson
@menekült: Akkor még egyszer:
"@menekült: 19:21 Olvasd el az előzményt, amire eladott országnak válaszoltam.
Szóba se hoztam, hogy ki hibájából mentek el tömegesen az emberek külföldre. Az viszont igaz, hogy nem volt hol dolgozniuk a megszűnt cégek elbocsájtott dolgozóinak. Volt aki kapott végkielégítést, volt aki semmit. Volt aki segélyen tengődött, volt aki munka után nézett. Ez így volt, átéltem.
Akkor "áldásként" telepedtek ide a multik, a megszűnt munkaadók helyére."
Így értettem.
menekült
@Eriksson: Ez válasz? Tökre le vagyok nyugodva, de még mindig nem válaszoltál.
Igaz, mit is várhatnék tőled? Aki egy ilyen agyhalottal beszélget mint ez a durbincs, nagy egyetértésben?! Jó, hagyjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.