Lázár János még pénteken osztotta meg közösségi oldalán követőivel, hogy mit is vásárolt a makói piacon. Akkor csak egy fotót tett közzé az országgyűlési képviselő, most azonban egy videó is előkerült az eseményről.

Lázár János azért látogatott el a makói piacra, hogy édesanyjának vegyen egy seprűt.

Az egykori kancelláriaminiszter a piacozásról most egy videót is feltöltött Facebook oldalára. A felvételen látható, hogyan próbálta sepregetni az utca porát Lázár.

A videó mellé ezt írta:

Jön az önkormányzati választás, kell a seprű!

A térség országgyűlési képviselője egyébként a videó elején még alkudni is próbált az árusnál, ám kevés sikerrel járt, pedig saját bevallása szerint is nagy alkudozó.

Sokat jártam gyermekkoromban vásárokba az édesapámmal, nagy vásárokba, és ott megtanultam, hogy alkudni kell mindig.

Hozzátette:

hogy mindenhol szeret alkudozni, otthon, vagy éppen egy áruházban is, mindegy, hogy itthon van, vagy külföldön van.

Forrás: Promenad.hu, Blikk

Fotó: Facebook

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
@Cicamama55: Ballépései? Ej, de finoman fogalmaztál egy köztörvényes bűnözőről.
Horizont
@Cicamama55: Elfogadom ha másnak más tetszik csak támassza alá elfogadható érvekkel. Csipőből? Hiszen 30 éve köztünk élnek. Nem a politukai nézet számít hanem az EMBERI megnyilvánulásai, tettei. Na abban Áder és pláne Kövér mélyrepülést végzett. Nagyon mélyet. Ha gyarló emberi tulajdonságai miatt valakit elítélek és nem tudok tisztelni akkor neki nálam annyi. Pl. Márki Zay vallásos, konzervatív, jobboldali elkötekezettségű mégis tisztelem és becsülöm. Amúgy a politikát nem tudjuk kivenni az értékítéletünk pontjai alapján mivel nem ismerjük személyesen Kövér bácsi nem a szomszédom akivel az a bajom hogy felborítja a kukánkat. Nem tudom érthetően írtam - e le mire gondolok? Olyan ember nem tetszhet aki méltatlan erre. Márpedig Lázár, Kövér, Áder nagyon azok már már hazaárulók. Az embernek legalább az elvei és értékítélete maradjon meg.
Bocsika :-)
Cicamama55
@Horizont: Hazaárulózni most divat, ezzel bombázzák egymást az egyes politikai táborok. Ez a szó mára "értékét" veszítette. Ha a jogállam még élne, megőrizte volna régi valóját, nem itt tartana az ország! Ehhez mindegyik párt asszisztált...
Horizont
@Cicamama55: A "hazaszeretet" szó veszítette el az értékét.
A hazaárulást ki kell érdemleni. Sokan tették meg ezt.
Elárulták hazájukat, népüket.
A főni ebben orbán aztán jönnek a nyalonc csicskásai aztán meg a hívei.
Cicamama55
@Horizont: Nem! A haza szeretete őszintén él nagyon-nagyon sok emberben! Ennek a szónak az érzése bennünk él, s ezt senki nem tudja elvenni tőlünk. A hazaárulózás lett a divat ma. Amikor az ész érvek elfogynak, érdemi viták hiányában, gyorsan lehazaárulózzák egymást és ennyi...Persze, Orbán Viktor benne a főkolompos! Ő hallgattatta el az ellenzéki képviselőket, tette haszontalanná a Parlament működését, ami pedig ezeknek a vitáknak a helye kellene hogy legyen. Neki kezdettől fogva a fő hibája, hogy nincs "térlátása", "térhallása," nem veszi fontolóra a Fideszen kívülieket, meg sem próbálja megváltoztatni a nyilvánvalóan hibás döntéseit...Neki ez lesz a veszte. Az ő tábora is elkezdett ám zsugorodni, mert sokakban az érzetek lassan eljutnak agyakba.
libellle
Esetleg itt Bécsben kevesebb munkája lett volna annak a csigának. ( oh pardon a csigáktól)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. May 30., 18:45
Megvertek egy mentőst Budapesten
Sport - 2020. May 30., 18:27
Messit visszavárja gyerekkori argentin klubja
Szórakozás - 2020. May 30., 18:08
Mihalik Enikő meztelen fenékkel pózol