Lázár János még pénteken osztotta meg közösségi oldalán követőivel, hogy mit is vásárolt a makói piacon. Akkor csak egy fotót tett közzé az országgyűlési képviselő, most azonban egy videó is előkerült az eseményről.

Lázár János azért látogatott el a makói piacra, hogy édesanyjának vegyen egy seprűt.

Az egykori kancelláriaminiszter a piacozásról most egy videót is feltöltött Facebook oldalára. A felvételen látható, hogyan próbálta sepregetni az utca porát Lázár.

A videó mellé ezt írta:

Jön az önkormányzati választás, kell a seprű!

A térség országgyűlési képviselője egyébként a videó elején még alkudni is próbált az árusnál, ám kevés sikerrel járt, pedig saját bevallása szerint is nagy alkudozó.

Sokat jártam gyermekkoromban vásárokba az édesapámmal, nagy vásárokba, és ott megtanultam, hogy alkudni kell mindig.

Hozzátette:

hogy mindenhol szeret alkudozni, otthon, vagy éppen egy áruházban is, mindegy, hogy itthon van, vagy külföldön van.

Forrás: Promenad.hu, Blikk

Fotó: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Bezzeg a volt városában,Hódmezővásárhelyen nem mer felbukkanni. Itt is volt nem is olyan rég egy városi összefogás,ahol a város széli autóutat több km hosszan minimum 200 Hódmezővásárhelyi ember takarította a sok szétdobált lerakott kacattól. Érdekes,hogy a jelenlegi Polgármester fel tudta venni a szabadidő ruháját,kesztyűt és szemetes zsákot ragadott és egész reggel 9-től du.2 óráig velünk együtt takarított Se Rapcsákot( mondjuk Ő a súlya miatt nem is bírta volna) se Lázárt,se Almássyt nem láttuk egyszer sem takarítani,de nem is hirdettek ilyen programot. Régenne a város tájfutói takarították a Kása erdőt és környékét.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: Rapcsák András...mondjuk, én akkor láttam először Lázáron nem cinizmust, hanem valamiféle megrendülést, emberi megnyilvánulást az "annyitisér-féle" stb. kijelentések után amikor mikor Rapcsák meghalt.
Cicamama55
@Horizont:Attól, hogy valaki szimpatikus, lehetnek olyan ballépései, amik nagyon nem tetszenek. Csípőből senkit nem tudok leírni magamban, nekem ahhoz idő kell. Balog úr, Rogán, stb már ebben a kategóriában van! Én a politikai nézet alapján soha nem ítélkezem. Az a lényeg, mit és hogyan mond és tesz valaki és hogyan viselkedik. Én szeretem az egyenes, határozott, fejből beszélő embereket. Örülök annak, hogy ezzel a kificamodott ízlésemmel Nálad nem csaptam ki a biztosítékot! :))
szép új világ
@Cicamama55: Ballépései? Ej, de finoman fogalmaztál egy köztörvényes bűnözőről.
Cicamama55
@Horizont: Hazaárulózni most divat, ezzel bombázzák egymást az egyes politikai táborok. Ez a szó mára "értékét" veszítette. Ha a jogállam még élne, megőrizte volna régi valóját, nem itt tartana az ország! Ehhez mindegyik párt asszisztált...
Cicamama55
@Horizont: Nem! A haza szeretete őszintén él nagyon-nagyon sok emberben! Ennek a szónak az érzése bennünk él, s ezt senki nem tudja elvenni tőlünk. A hazaárulózás lett a divat ma. Amikor az ész érvek elfogynak, érdemi viták hiányában, gyorsan lehazaárulózzák egymást és ennyi...Persze, Orbán Viktor benne a főkolompos! Ő hallgattatta el az ellenzéki képviselőket, tette haszontalanná a Parlament működését, ami pedig ezeknek a vitáknak a helye kellene hogy legyen. Neki kezdettől fogva a fő hibája, hogy nincs "térlátása", "térhallása," nem veszi fontolóra a Fideszen kívülieket, meg sem próbálja megváltoztatni a nyilvánvalóan hibás döntéseit...Neki ez lesz a veszte. Az ő tábora is elkezdett ám zsugorodni, mert sokakban az érzetek lassan eljutnak agyakba.
libellle
Esetleg itt Bécsben kevesebb munkája lett volna annak a csigának. ( oh pardon a csigáktól)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.