Több mind 600 ezer támogató aláírást gyűjtött össze eddig a Fidesz az EP-kampányban – mondta Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Hidvéghi: több mind 600 ezer aláírást gyűjtött össze eddig a Fidesz az EP-kampányban

Fotó: YouTube/Fidesz

Az igazgató elmondta,

a május végi európai parlamenti választás sorsdöntő lesz, és Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos terve a bevándorlás megállításáról szól.

"Ez az az út, amely Európát sikeressé teheti, Magyarországot pedig biztonságban tarthatja, ezért folytatjuk továbbra is az aláírások gyűjtését" – fűzte hozzá.

Hidvéghi Balázs közölte:

azt tapasztalják, hogy az emberek értik a választás tétjét, azt, hogy Európa sorsáról és jövőjéről döntenek.

"Meg kell állítani a bevándorlást, és meg kell védeni a nemzetállamok jogait, a szuverén döntéshozatalt, s egy olyan Európát kell felépíteni, ami a nemzetállamok együttműködésén alapul. A nemzetek Európájára van szükség, ez a Fidesz programja" – hangsúlyozta.

Azt tapasztalják – folytatta –, hogy a magyar választók – helyesen – különbséget tesznek Európa mint "eszmény" és a brüsszeli vezetés között: az előbbit nagyon magas arányban támogatják, azonban kritikával illetik a brüsszeli bürokráciát.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Azért keveslem, mert ez a választokorú lakosság 6,76%-a. Ennyi a támogatója orbánnak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A fidesznek annyira nincs a világon semmi mondanivalója erről az országról és az Európai Unióról, hogy az egészen elképesztő. Mindenhol, de a világon mindenhol a migránsozás megy. Megállítjuk, megvédjük, nem hagyjuk. Az egyetlen téma ez, emögé állt be minden haderő. Ahogy Orbán Nagy Imre sírjára felkapaszkodva mászott fel a hatalomba, úgy akar most jelentős tényezővé válni az idegengyűlölet szításával. Egészen elképesztő és egyben borzasztóan undorító az európai egység, az európai közösség semmibevétele, az uszítás, a félelem és a gyűlöletkeltés kormányprogramként történő beépítése a köztudatba.
Nessy
Amilyen agresszíven csinálják, ahhoz képest nem nagy győzelem.
Talán ha minden aláírásért adnának 10000 forintot, több lenne?
Desischado
@tudode: Ez engem is érdekelne. Ép tegnapelőtt csengetett be egy ilyen alak, és mikor kérdeztem, hogy kap e érte pénzt, azt mondta, hogy nem és hogy meggyőződésből csinálja. Erre én azt mondtam, hogy akkor már csak az a kérdés, hogy agymosott egy bítes birka, vagy gerinctelen féreg, mert csak ezek kampányolnak a fidesz mellett. Egy szó nélkül elment a kapum alól, hogy rohadna meg az összes társával együtt!
Egyébént én is azt hittem, hogy jóval magasabb szám lesz. Ennyi a birka az országban?
tudode
Tárgyilagosan belátom, 1998-ban a "birKÁK" közé tartoztam, legfőképp napi 16 órás elfoglaltságom miatt azzal a megfontolással, hogy a BEGYEPESEDETT szocialisták helyett jönnek a MÁRCIUSI IFJAK utánzatai!
.
A VILÁGHÁLÓ csepegtetését látva RÁJÖTTEM, hogy valójában "csak" 37 alapítót voltak képeSSek EZEK összegányolni, és a nyakunkon MARADTAK azok, akik ma ma már VÉGVESZÉLYBE SODORJÁK a mindennapjaik gondjaival elfoglalt ALATTVALÓKKAL együtt az egész országot!
.
Emlékszünk arra, amikor úgy aposztrofálta az egyik passzra vert SZÓCSŐ, hogy
.
------- Százezreket alázott meg Lázár János: "a közmunka mellett legalább nincs idejük lopni" - itt a felvétel!
.
alfahir.hu/2018/01/30/lazar_janos_kozmunkasok_fidesz
.
És mi lett a NÓTA VÉGE!
.
Passzra verte a POLITIKAI SZÉLHÁMOS, mert ELLENFELET látott benne!
human
Erről a TEK vezetője jutott eszembe, mikor a furcsa körülmények közt haza mentett emberének súgta oda sajtótájékoztatón:
"Mondj kevesebbet. Abba nem tudnak belekötni."
Nessy
Addig mondjuk, hogy ez kevés, míg a jövő héten 5 millió lesz! Elvégre tudja valaki ellenőrizni? Nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.