A Demokratikus Koalíció (DK) kampánynyitó rendezvénye után elmondható, hogy EP-programjuk egyetlen eleme az, hogy – az európai uniós politikai térben is – a magyar kormányzat álláspontjával szembemenő érdekeket próbáljanak meg képviselni – vélekedett a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatornán hétfőn.

Tóth Erik megjegyezte:

ez abból is látszik, hogy a DK vasárnapi rendezvényén hosszasan bírálták Orbán Viktor miniszterelnököt, de egyáltalán nem beszéltek a párt programjáról.

Meglepőnek nevezte, hogy a magát az európai egyesült államok elkötelezett hívének tartó párt nem tudott érdemi programpontokat felmutatni.

Hangsúlyozta: a DK stratégiáját úgy lehet összefoglalni, hogy a magyar társadalom 90 százalékának véleményével szembemenve, a maradék 10 százalék "szélsőséges érdekeit" próbálják képviselni. Ez a politika annak az 5-7 százalék közötti szavazótábornak szól, amely annak ellenére is Gyurcsány Ferenc pártelnökre szavaz, hogy felmérések szerint ő a legnépszerűtlenebb politikus a rendszerváltás óta – fűzte hozzá.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
micsoda elemző??? ne már ez a buta majom, ő csak egy m1-es szakértő!
Nem kedvelem őket, de ha mindenre azt mondják, hogy marhaság, amit Orbán összehord, akkor kisebb valószínűséggel hibáznak, mintha komolyan vennék a qurmányzati maszlagot! =))
kereső
Tessen mondani, nem az az ellenzék dolga, hogy "programszerűen" helyezkedjen szembe a kormány álláspontjával, ha azzal nem ért egyet? Ekkora marhaságot, csakis a nagy nyalintásban lehet mondani. Ja, és a dk-nak van programja- hiszen a "programszerű " szembehelyezkedés is ezt bizonyitja. A kormánynak nincs programja- csak álláspontja,mondjuk az is csak addig tart, amig orbán nem gondol valami mást.
Jakab Ernő
@Csizmás Kond: Biztos kivagy éhezve ha mindenről a nyalás jut az eszedbe.
Egyébként ne magadból indulj ki,aki Orbánnak nyal be nap mint nap.
Az értelmes többségnek az eu kell és nem Putyin
De ha nem emlékeznél rá akkor emlékeztetlek hogy 2018-ban is többen szavaztak a fidesz ellen mint mellette.
Ugy hogy ezt a többségi hülye dumát már nyugodtan ellehet felejteni.
Klubtag
@advocat: ...azt nem merik kommunikálni, hogy tilos, ahhoz nincs elég vér a pucájukban...meg annak EU-s berkekben még nagyobb visszhangja lenne, e nélkül is rosszul áll a szénájuk.
Inkább aljas, kerülő úton, emberek és családok egzisztenciális ellehetetlenítésével érik el, hogy
kuss legyen...kulturáltan vitázni nem hajlandóak, nem is igen tudnak, mert ahhoz két dolog kellene: szakértelem és vitakészség, de hát ez valamiféle általuk ismeretlen ellenséges csökevény, amitől irtóznak, mint ördög a tömjénfüsttől.
Marad a biztonságos, de sunyi konzultálgatás...megválaszolhatatlan, hazug kérdésekkel.
Az ellenzéknek marad a monologizálás - a lakájintézményeknek meg a gyermeteg elemezgetés, meg a számháború...
desiro
Egy újabb induló a hülyék versenyén.
O1Gnek az volt a programja folytatjuk. Ja, a lopást.
Csizmás Kond
@Jakab Ernő: Akár értékelni is lehetne a beszólásodat, ha volna legalább egy szó benne ami kapcsolódik a cikkhez mert így, hogy nekem ugrasz a kelekótyát pártolva és még te állítod, hogy én vagyok részrehajló ...hát elég langyosra sikerült.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.