És még egy állítás az ősfideszes politológussal készült nagyinterjúból: Orbán kegyetlen, „ez az ember szeret leszámolni, az se zavarja, ha ártatlanok kerülnek az útjába”.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Most fogja végleg lefejezni a vezír Lázárt.
Gauntlet
Ki? Ő? Egy dodzsem vagy egy Matchbox amit el tud vezetni. Lehet ahhoz is hívnia kell a Sárga Angyalt (Roger Moore)
Eladott Ország
Ja, "jó lenne" csöbörből vödörbe esni! Lázár János mostanság mindent megtekint a környéken, egy valóságos Tállai András lett belőle. Vegyül a néppel fékezhetetlenül. Erre mondta volna nagyapám, ha még élne szegény: okos. Bizony az. Szépen ellegelget a kies magyar tájban. Ha netán valami történik és hirtelen meg lehet buktatni a vezért, vagy kell valaki, aki a trónra ül, elő lehet majd kerülni ügyesen. Az erősen okos kisember addigra hetvenkétszer el fogja felejteni Lázár János eddigi hőstetteit és örvend a szerencsének, hogy sikerült ilyen makulátlan politikust lelni szerte e hazában. Mert addigra ez is elfelejtődik, mint a gyerekek nevére vásárolt birtokok, villák és az, hogy mindenki annyit ér, amije van. Nekem az emberi végtermék jut eszembe,valahányszor ennek az emberszabásúnak a képét meglátom. Annak pedig a pöcegödörben a helye, nem pedig az ország élén. Mindketten börtönre érettek, már régen. Országvesztő szarháziak!
scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/30629658_1584215251627317_6708062291499155456_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_ht=scontent-frx5-1.xx&oh=fb38105d57c888d22e92ec90e238386d&oe=5D495811
Dr plágium
Most fogja végleg lefejezni a vezír Lázárt.
1magyar
Talán össze akarják ugrasztani őket?
CsipkeRózsa
Szerintem is, Lázár sokkal jobb miniszterelnök lenne. Emberségesebb Orbánnál, azon kívül kevesebbel is beérné, mer az emberekkel találkozni, ha kérdezik, válaszol. Nem bosszúálló, jobban tud beszélni, okosabb, természetes a hangja, tud mosolyogni.
lampa laz
Amit eddig sejtettünk orbánról és az egész "munkásságáról" abban most csak megerősíteni tudott bennünket ez az ősfideszes, mert ő a mint volt minisztere belülről ismeri ezt a mocskos velejéig romlott trógert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.