És még egy állítás az ősfideszes politológussal készült nagyinterjúból: Orbán kegyetlen, „ez az ember szeret leszámolni, az se zavarja, ha ártatlanok kerülnek az útjába”.

(Forrás: 24.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Most fogja végleg lefejezni a vezír Lázárt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Ki? Ő? Egy dodzsem vagy egy Matchbox amit el tud vezetni. Lehet ahhoz is hívnia kell a Sárga Angyalt (Roger Moore)
Eladott Ország
Ja, "jó lenne" csöbörből vödörbe esni! Lázár János mostanság mindent megtekint a környéken, egy valóságos Tállai András lett belőle. Vegyül a néppel fékezhetetlenül. Erre mondta volna nagyapám, ha még élne szegény: okos. Bizony az. Szépen ellegelget a kies magyar tájban. Ha netán valami történik és hirtelen meg lehet buktatni a vezért, vagy kell valaki, aki a trónra ül, elő lehet majd kerülni ügyesen. Az erősen okos kisember addigra hetvenkétszer el fogja felejteni Lázár János eddigi hőstetteit és örvend a szerencsének, hogy sikerült ilyen makulátlan politikust lelni szerte e hazában. Mert addigra ez is elfelejtődik, mint a gyerekek nevére vásárolt birtokok, villák és az, hogy mindenki annyit ér, amije van. Nekem az emberi végtermék jut eszembe,valahányszor ennek az emberszabásúnak a képét meglátom. Annak pedig a pöcegödörben a helye, nem pedig az ország élén. Mindketten börtönre érettek, már régen. Országvesztő szarháziak!
https://scontent-frx5-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9...
Dr plágium
Most fogja végleg lefejezni a vezír Lázárt.
1magyar
Talán össze akarják ugrasztani őket?
Apoca
Lázár? Ő fideszes "jó zsaru". Ugyanaz a brancs.
CsipkeRózsa
Szerintem is, Lázár sokkal jobb miniszterelnök lenne. Emberségesebb Orbánnál, azon kívül kevesebbel is beérné, mer az emberekkel találkozni, ha kérdezik, válaszol. Nem bosszúálló, jobban tud beszélni, okosabb, természetes a hangja, tud mosolyogni.
lampa laz
Amit eddig sejtettünk orbánról és az egész "munkásságáról" abban most csak megerősíteni tudott bennünket ez az ősfideszes, mert ő a mint volt minisztere belülről ismeri ezt a mocskos velejéig romlott trógert.
durbincs
@Dr plágium: maga golyvás bányás, agyrepedt ? meg csak hülyére duplikált ? szerencsétlen ?
@kokopelli: csaknem @Dr plágium: a maga klonos segg-társa ? +@lampa laz: a szerencsétlen ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.