A svéd miniszterelnök közismerten bevándorláspárti politikus, aki Magyarországra is rá akarja kényszeríteni az illegális bevándorlókat, és meg akarja büntetni a magyarokat, mert nemet mondtak a kötelező betelepítési kvótára – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében Stefan Löfven svéd miniszterelnöknek Magyarország migrációs politikáját elmarasztaló nyilatkozatára reagálva.

A Dagens Nyheter című svéd balliberális országos napilap internetes felületén Stefan Löfven svéd miniszterelnök nyilatkozatában azt mondta: ha valaki nem kész arra, hogy felelősséget vállaljon, akkor annak ára kell, hogy legyen.

Ekkor nem lehet az EU támogatásaiból ugyanolyan módon részesedni, mint ma. Magyarország az egyik olyan tagállam, amely a legtöbbet kapja. És nem tartható, hogy az a tagállam, amely a legtöbb forrásban részesül az EU-tól, azt mondja, hogy nem, mi nem vállalunk felelősséget a migráció tekintetében.

Szijjártó Péter a nyilatkozattal kapcsolatban hangsúlyozta: Magyarország valódi felelősséget vállal az illegális bevándorlással kapcsolatban, hiszen a magyar kerítések védik Európa nyugati és északi részét is.

Az uniós források pedig nem könyöradományok, hanem az uniós megállapodások alapján járnak Magyarországnak, amiért megnyitottuk a piacainkat a nyugat-európai vállalatok előtt, amelyek jelentős profitra tesznek szert Magyarországon

- fűzte hozzá.

A külügyminiszter hangsúlyozta: a májusi választás tétje, hogy olyan politikusok kerüljenek az Európai Parlamentbe, akik biztonságot akarnak Európában és nem betelepítési kvótát, nem no-go zónákat, nem bandaháborúkat, nem növekvő bűnözést és nem terrorveszélyt. A svéd miniszterelnök már döntött, de nekünk is jogunk van dönteni – mondta Szijjártó Péter.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/KKM/Burger Zsolt

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
A svéd miniszterlenöknek nem lehet véleménye? Vagy esetleg?
desiro
Zagyvaságokat beszélsz petike, hisz a gazdaállatod ezt már rég aláírta. Mi a qurva anyádért hazudozol?
Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/6598edb1c7c71cfc45334e0b2def99ce3f58685eb8947029510f87b69da1ed1a.jpg?w=600&h=439
Szét kéne választani a dolgokat:
"Magyarország az EU kohéziós politikájának az egyik legnagyobb nyertese." Nem. Az Orbán maffia a legnagyobb nyertes.
Magyarország a térköveken kívül - na jó meg a pár 40 cm-es kilátón- kívül semmit nem kapott az EU-s pénzekből.
A klientúra, az igen. A kormány igen. A Szotyihuszár, aki úgy költi az ország pénzét, mintha a sajátja lenne, na ő szintén nagy nyertese a "kohéziós politikának".
tudode
A svéd miniszterelnöknek van jogosultsága bírálni annak a miniszterelnöknek a kupikácsKÁJÁT, ahol például egy KAROSSZÉRIA LAKATOS munkája csak 481 ezer Ft-ot ér, Svédországban pedig a magyar EMIGRÁLT kódisok alapbére HARMINCKÉTEZER euró!
.
Pár év után kis falvacskában PADLÓFŰTÉSES ház, "kerítés nélkül" saját gépkocsi (nem CSOK-ra), gyermekek ingyenes taníttatása, elemiben HÁROM NYELVTANULÁSSAL!
csipetke
Az unió már számtalan közleményben cáfolta a fidesz-hazugságot a kötelező kvótáról.Nincs kötelező kvóta.Eddig kizárólag a fidesz engedett be 20 ezer letelepedési kötvényest,akik az EU-s útlevélért baromi sokat fizettek,és ki tudja hány bűnöző,vagy terrorista volt köztük.Aztán jöttek az "oltalmazottak",fenetudja hány ezren,Gruevszki,akit nem is tudom hova soroljak,aztán a venezuelaiak,akiknek a magyar közpénzen bérelt szállodákban jobb soruk van,mint a legtöbb magyarnak.
vacsi
Ebben a kérdésben Szíjjártónak tökéletesen igaza van! Ide egyetlen illegális ne jöjjön: se bevándorló, se terrorista, se egyéb! Aki jönni akar, az a határon, szabályosan jelentkezhet. A Skandináv államokat már tönkretették, Hollandia, Franciaország, Anglia, Németország, Ausztria - már nyomuk sincs, csak a mocsok, a szemét...
papa.49
Szargyártó te olyan hülye vagy hogy az már fáj !!!Mi közöd a svédek BELPOLITIKÁJÁHOZ ???
Faszkalap azok a népek adják az adójukból nekünk azokat a pénzeket, amiket ti utána szépen elloptok !!!
Ha valakiknek van joga pofázni az NE TE VAGY TETŰ, HANEM A SVÉDEK, A DÁNOK, A HOLLANDOK, A BELGÁK !!!
NEKED MAX. KUSSS LEHET !!!
lusta
@csipetke: Ja kérem, Tiszaújvárosban 3 ezer muzulmán migráncsnak már épül a konténerváros saját étteremmel, orvosi ellátással, Kecskeméten a migráncsszálló épül jelenleg. Van még kérdés?
csipetke
@lusta: Muzulmán migráncs? Nem a sokezer ukrán vendégmunkásra gondolsz,akik már elárasztják lassan az országot?
Macskaszem
Vannak üzemek, ahol már több az ukrán, mint a magyar. Ott nem is volt idén egy fillér béremelés sem. Az ukránoknak ennyi is elég, a maradék magyarokat meg úgy kivágják, mint macskát, ha keveslik a bért.
Pági
@vacsi: Nem baj, hogy ide nem akarnak jönni? A magyarok is elmennek!
libellle
@vacsi: Szerintem te még nem néztél szét a saját hazádban. A repülötér nem piszkos hanem retkes mocskos, kerozinbüz elviselhettetlen. az autopályák oldalain a szemet elszórva az utak szélén szinte szeméthegyek. A nyilvános wc- hányingert keltö klozettok. a piszok a por az utakon a járdákon. Amennyiben nem figyel az ember a laba elé bizony lábtörés is lehet annak következménye. En már 3,5 éve nem voltam ott, ellenben nem gondolom, hogy javult volna helyzet, mert akkor az Opel bizonyára nem reklámozná atoját és a hatalmas gödröket a Budapesti utakon. Ugy 50 év a lemaradás pedig ott még azok sem maradnak akik letelepedési tralalát vásároltak oriási összegekért. Söt még jobb, a Magyarok is egyre többen jönnek.
Eladott Ország
Svédország nem Magyarország, ahol tömeges csalásokkal, saját magára írt törvénykezéssel, kézből etetett, a pártszékházból irányított közmédiával, nulla választási programmal egy párt zsinórban háromszor be tudná húzni a választást a demokratikus immunrendszerrel nem rendelkező kéményen csodálkozó populáció feje fölött. Egy kicsit talán még várni kell arra, hogy svéd menekültek tömegesen árasszák el Európa utolsó keresztény végvárát. Ahol olyannyira hasít a demokrácia, hogy a vietnami kommunista főtitkár ellen már tiltakozni sem szabad.
csipetke
@libellle: tegnap 18.47 A letelepedési kötvényesek pont addig voltak az országban,ameddig megkapták a magyar útleveleiket,amikkel szabadon jöhettek-mehettek az EU-ban.Ki az az idióta,aki ebbe a lepusztított,kirabolt országba akar költözni?A mieink is elhúztak/elhúznak innen.A magyar útlevelekkel ki tudja,hány bűnözőt,vagy akár terroristát szabadított rá Európára a fidesz?
kokopelli
@Szeparepa2: a Zorbán is tudja,hogy a spájz tele van,azért nem juttat népének több pénzt,mert
csak elinnák!A hely szükében nem úgysem tudják hova tenni az élelmet! Okos csávó...!(;-))
advocat
Van véleménye. Nem kell vele egyetérteni. De mire kényszerít?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.