A svéd miniszterelnök közismerten bevándorláspárti politikus, aki Magyarországra is rá akarja kényszeríteni az illegális bevándorlókat, és meg akarja büntetni a magyarokat, mert nemet mondtak a kötelező betelepítési kvótára – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében Stefan Löfven svéd miniszterelnöknek Magyarország migrációs politikáját elmarasztaló nyilatkozatára reagálva.

A Dagens Nyheter című svéd balliberális országos napilap internetes felületén Stefan Löfven svéd miniszterelnök nyilatkozatában azt mondta: ha valaki nem kész arra, hogy felelősséget vállaljon, akkor annak ára kell, hogy legyen.

Ekkor nem lehet az EU támogatásaiból ugyanolyan módon részesedni, mint ma. Magyarország az egyik olyan tagállam, amely a legtöbbet kapja. És nem tartható, hogy az a tagállam, amely a legtöbb forrásban részesül az EU-tól, azt mondja, hogy nem, mi nem vállalunk felelősséget a migráció tekintetében.

Szijjártó Péter a nyilatkozattal kapcsolatban hangsúlyozta: Magyarország valódi felelősséget vállal az illegális bevándorlással kapcsolatban, hiszen a magyar kerítések védik Európa nyugati és északi részét is.

Az uniós források pedig nem könyöradományok, hanem az uniós megállapodások alapján járnak Magyarországnak, amiért megnyitottuk a piacainkat a nyugat-európai vállalatok előtt, amelyek jelentős profitra tesznek szert Magyarországon

- fűzte hozzá.

A külügyminiszter hangsúlyozta: a májusi választás tétje, hogy olyan politikusok kerüljenek az Európai Parlamentbe, akik biztonságot akarnak Európában és nem betelepítési kvótát, nem no-go zónákat, nem bandaháborúkat, nem növekvő bűnözést és nem terrorveszélyt. A svéd miniszterelnök már döntött, de nekünk is jogunk van dönteni – mondta Szijjártó Péter.

Forrás: MTI

Címlapi kép: MTI/KKM/Burger Zsolt

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pági
@vacsi: Nem baj, hogy ide nem akarnak jönni? A magyarok is elmennek!
libellle
@vacsi: Szerintem te még nem néztél szét a saját hazádban. A repülötér nem piszkos hanem retkes mocskos, kerozinbüz elviselhettetlen. az autopályák oldalain a szemet elszórva az utak szélén szinte szeméthegyek. A nyilvános wc- hányingert keltö klozettok. a piszok a por az utakon a járdákon. Amennyiben nem figyel az ember a laba elé bizony lábtörés is lehet annak következménye. En már 3,5 éve nem voltam ott, ellenben nem gondolom, hogy javult volna helyzet, mert akkor az Opel bizonyára nem reklámozná atoját és a hatalmas gödröket a Budapesti utakon. Ugy 50 év a lemaradás pedig ott még azok sem maradnak akik letelepedési tralalát vásároltak oriási összegekért. Söt még jobb, a Magyarok is egyre többen jönnek.
Eladott Ország
Svédország nem Magyarország, ahol tömeges csalásokkal, saját magára írt törvénykezéssel, kézből etetett, a pártszékházból irányított közmédiával, nulla választási programmal egy párt zsinórban háromszor be tudná húzni a választást a demokratikus immunrendszerrel nem rendelkező kéményen csodálkozó populáció feje fölött. Egy kicsit talán még várni kell arra, hogy svéd menekültek tömegesen árasszák el Európa utolsó keresztény végvárát. Ahol olyannyira hasít a demokrácia, hogy a vietnami kommunista főtitkár ellen már tiltakozni sem szabad.
csipetke
@libellle: tegnap 18.47 A letelepedési kötvényesek pont addig voltak az országban,ameddig megkapták a magyar útleveleiket,amikkel szabadon jöhettek-mehettek az EU-ban.Ki az az idióta,aki ebbe a lepusztított,kirabolt országba akar költözni?A mieink is elhúztak/elhúznak innen.A magyar útlevelekkel ki tudja,hány bűnözőt,vagy akár terroristát szabadított rá Európára a fidesz?
kokopelli
@Szeparepa2: a Zorbán is tudja,hogy a spájz tele van,azért nem juttat népének több pénzt,mert
csak elinnák!A hely szükében nem úgysem tudják hova tenni az élelmet! Okos csávó...!(;-))
advocat
Van véleménye. Nem kell vele egyetérteni. De mire kényszerít?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok