Súlyosan bántalmazhatta öt hónapos kisfiát egy ötvöskónyi férfi, a bíróság a Somogy Megyei Főügyészség ügyészének indítványára letartóztatta a gyanúsítottat.

Az apa a megalapozott gyanú szerint február és április között többször is erőszakos magatartást tanúsított gyerekével szemben, mert feldühítette a sírása.

Egyszer úgy megrángatta a csecsemő jobb karját, hogy eltört a felkarcsontja, és bántalmazta a kisfiú védelmére kelő élettársát is

– közölte a főügyészség kedden.

A feltételezett elkövetőt védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés, kiskorú veszélyeztetése, valamint kapcsolati erőszak miatt vonhatják felelősségre – közölték.

A nyomozás során igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálják, hogy a bántalmazás következtében a gyermeknek keletkezett-e súlyosabb, esetleg közvetlen vagy közvetett életveszéllyel járó sérülése – jegyezték meg.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Ezt a baromarcú állatot kasztráltatnám is,(még a büntetése mellé),hogy soha ne lehessen gyereke.Azt viszont nem értem,hogy az anya miért nem menekült el egy anyaotthonba,miért kellett megvárni,hogy az elmebeteg többször is bánthassa azt a pici,kiszolgáltatott gyereket..
1magyar
Nem értem, hogy a gyerekverőket, pedofilokat, erőszakolókat miért nem lehet kasztrálni???
Az még nem ölés, de megelőzés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.