Három rendőr verte állítása szerint az írástudatlan baranyai férfit, hogy kicsikarjon tőle egy vallomást. Az állam nem vizsgálta rendesen panaszát, most viszont a strasbourgi EJEB hárommilliós sérelemdíjat ítélt meg neki, a férfit a Magyar Helsinki Bizottság védte.

(Forrás: hvg.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
@Shikari: Jól tudtad, a vádló bizonyít. De nem úgy, hogy rendőrökkel addig veretik, amíg azt nem vallja, amit hallani akarnak - hogy ugye ne is kelljen bizonyítani, majd a megvádolttal beismertetnek egy bűntényt, oszt jónapot. Hát bizony, az únióban másképp van ez, mint ezen a Mordorföldön. Az únióban nem vernek agyon azért valakit, mert írástudatlan. Mikor meg a megvert férfiból lett vádló, ő bizonyított is. Ez az eredmény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: tibi,te agyilag totálkáros...
menekült
@Shikari: Mossál lábat meg fogat, mert szerintem az bűzlik. És képzeld, hogy egy cigánynak ugyanannyi joga van mindenhez, mint neked. És ha bűnt követ el, akkor őt is megbüntetik. Ha meg nem, akkor jól megverik. Persze tudom, hogy te akkor is kinyírnál egy cigányt, ha nem csinál semmit, de hát ez már a te nyomorod. Azt meg nem olvastam sehol, hogy cigány az illető.
Shikari
@menekült: Nem így tájékozódtam a híradásokból. Ha cigány a tettes akkor fiatal-család a meg evezés és nevetséges büntetéswket kapnak.
Clavigo
@Shikari: Ne úgy tájékozódjál,,mint egy kiszántott egér... Főleg ne a száddal nézd a " híradásokat "..bozgor..:)))
Shikari
@Clavigo: Mi a bánatod pakulár? Elfutott a kecskéd előled? :-)))))))))
A cigány mindig enyhe büntit kap és vannak olyan bűncselekmények, amelyeket csak cigányok követnek el. Uzsora, rabszolgatartás! Létezik cigánybűnözés. Már csak arra vagyok kíváncsi, a felnőtt cigány lakosság hány százaléka börtönviselt?
Clavigo
@Shikari: Farkas Flóriánnál érdeklődjél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. July 15., 16:29
Elkapták a rendőrök a fecskegyilkost
Nagyvilág - 2019. July 15., 14:36
Meleg tudós kerül a pénzre