Az MTVA szerint a képviselők törvénysértő módon fotóztak és videóztak, amivel megsértették a munkatársak személyiségi jogait.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán: Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk együtt.
kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2092/20924/209249/20924954_0517c5612057b53c3cd583a5f17c7d75_wm.jpg
A közmédia épülete továbbra is a hatalom kezében van, amelyet úgy igazgat, mintha nem az adófizetők pénzéből, hanem a saját zsebükből működne.A rendőrség nem intézkedik ha egy közintézményben egy országgyűlési képviselővel szemben erőszakot alkalmaznak és nem intézkedik akkor sem, amikor országgyűlési törvényben biztosított joguktól megfosztva, kizárják őket egy közintézményből. Nem elég, hogy nem intézkedik a rendőrség az elkövetőkkel szemben, de még Péterfalvi Attila a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke az ellenzéki képviselőket vádolja meg személyes adattal való visszaéléssel, amely véleménye szerint a jogellenes adatkezelés egy büntetőjogi aspektusa.
Péterfalvival azonban vitába szállt a Helsinki Bizottság, amely a következőket állapította meg: "Rendőri – a fegyveres biztonsági őr jogilag azonos egy rendőrrel – intézkedésről készült képfelvétel hozzájárulás nélkül is nyilvánosságra hozható, ha a nyilvánosságra hozatal nem öncélú, vagyis az eset körülményei alapján a jelenkor eseményeiről szóló vagy a közhatalom gyakorlása szempontjából közérdeklődésre számot tartó tájékoztatásnak, közügyet érintő képi tudósításnak minősül." Ez az idétlen balfasz, fideszes szervilis seggnyaló Péterfalvi is fél, nehogy kihúzzák a pudvás segge alól az A6- ost. Ugyanolyan szánalmas pártkatona mint az ÁSZ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.