Érdekes megfigyelni, mit hoz ki a NER talpnyalóiból, ha az ellenség történetesen nő. Érdekes megfigyelni, mit hoz ki a NER talpnyalóiból, ha az ellenség történetesen nő. Az alapjáratnak számító gyalázkodás, rágalmazás, uszítás ilyenkor kap még egy vajszínű árnyalatot, és megfejelődik valami pszichiáter után kiáltó, frusztrált alpárisággal. Az ember szinte látja a toll fegyverével harcoló szaktársat, ahogy a székén izegve-mozogva örvend, mert sikerült főcímbe kiraknia, hogy "Gyurcsány Ferencné"; vagy mert lám, ott virít a blogján Nagy Blanka bugyija, pedig törölhette volna is a szoknya alá lőtt képet, ordítva, hogy ez már meg micsoda vircsaft.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ugyan ez csak az orbán által annyira féltett "kultúra"
justhpeter
@RonaGyuri: Ugyan ! Orbán és a kultúra ! Ez valami húsvéti vicc ? Orbán "keresztény" kultúrája ócska, felvett állapot, amit még viselni is csak primitíven tud. Nincs kirekesztő kultúra. Sehol Orbanisztánon kívül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.