Az újbudai nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, akit egy férfi azzal bízott meg, hogy Belgiumból kábítószert hozzon be Magyarországra.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2019. április 14-én 2 óra 5 perckor Budapest XI. kerületében, a Sasadi úton intézkedés alá vonták egy német forgalmi rendszámú kisbusz sofőrjét és utasait – olvasható a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleményében.

Telekocsival hozta be a drogot az országba egy 25 éves nő

Fotó: BRFK

"A rendőrök az autó csomagtartójában az egyik utas, egy 25 éves halmajugrai nő bőröndjében kábítószergyanús anyagokat és 356 ezer forintnak megfelelő valutát találtak. A rendőrök a több mint 1000 tablettát, a 23 gramm zöld növényi törmeléket, valamint az 500 gramm por és a 34 gramm folyékony halmazállapotú kábítószergyanús anyagot lefoglalták.

A gépjárműben további hat személy utazott, akik telekocsi szolgáltatást vettek igénybe, ezt megelőzően egymást nem ismerték. A rendőrök a halmajugrai lakost előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók megállapították, hogy a nőt megkérte egy férfi Belgiumban, hogy hozza be Magyarországra a kábítószert.

A rendőrök a nőt – őrizetbe vétele mellett – kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
"Telekocsival hozta be..."
még szerencse, hogy nem üreskocsival

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.