A Fidesz, ahogy eddig is, a május 26-ai európai parlamenti választások után is azért dolgozik majd, hogy a magyar emberek érdekeit érvényesítse az Európai Unióban (EU) – mondta Novák Katalin államtitkár, a Fidesz alelnöke az M1 aktuális csatornán szerdán.

Novák: a Fidesz a választások után is a magyar emberek érdekeit képviseli az EU-ban

Fotó: MTI/Kovács Attila

Novák Katalin úgy fogalmazott,

"az élet nem május 26-ig tart, hanem ott kezdődik", új fejezetek nyílnak majd új lehetőségekkel, "új vagy régi-új" szövetségkötési lehetőségekkel.

A Fidesz olyan szövetségeseket keres, akiknek fontos Európa megvédése, a biztonság kérdése, és amelyek kiállnak a keresztény kultúra és értékek védelme mellett – tette hozzá.

A Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában a Fidesz és az Európai Néppárt vitájával kapcsolatban azt mondta, hogy a Fidesz elküldött a néppárt bizottságának egy 130 oldalas dokumentumot, amelyben az általában kritikaként megfogalmazott témákat veszik végig és tisztázzák, reakció azonban még nem érkezett erre a beadványra.

A Fidesz tényszerű, az információkat nem mellőző párbeszédre törekszik a néppárttal

- emelte ki Novák Katalin.

Az államtitkár kitért arra is, hogy múlt héten Chilében részt vett a középjobb és jobboldali pártokat tömörítő Nemzetközi Demokrata Unió (IDU) kétnapos kongresszusán, amelyen a tagpártok Magyarországot sikeresnek értékelték és jó példaként tekintettek rá a háromszori kétharmados győzelem, valamint a stabil gazdasági és politikai helyzet miatt.

Forrás: MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nettó populizmus az egész, Novák is tudja, hogy ettől a szűk támogatott rétegtől várni a baby boomot matematikai képtelenség, de a sok droid, akik nem hogy nem részesülnek a támogatásból, de szopnak miatta, az ő adójukból megy, miközben egy szoba-konyha albérletben rohadnak meg, lelkesen tapsolnak hozzá, hogy ennek a kormánynak bezzeg helyén van az értékrendje, a magyar családokat támogatja, nem a migráncsokat.
https://uploads.disquscdn.com/images/4b64ff1c...
https://uploads.disquscdn.com/images/db352123...
https://m.blog.hu/pr/progressziv/image/t%C3%A...
A magyar anya: https://uploads.disquscdn.com/images/9dc61325...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Hát én nem kérek a ti érdek képviseletetekből, hülye tyúk!!!
Madácsi Pali
Ja, a legszúkebben értelmezve a "magyar emberekek"-et. Ebbe a körbe a fideSS eliten kívűl már más nem is fér bele. Akik meg nem rájuk szavaznak azok nem magyarok, a terminológiájuk szerint.
kereső
Hogyan? Hisz már most fel van függesztve az EPP-ben, ahol leginkább képes lehetne!!! az ország érdekképviseletére. Orbán nem lehet ott a "klubban"- nincs beleszólása a néppárti kormányvezetők tanácskozásába, döntéseibe. Akkor mégis hogy?
Az, hogy orbán=fidess persona non grata a legnagyobb frakcióban, méginkább csökkenti az ország súlyát az EP-ben, az Európa Tanácsról nem is beszélve. Szóval, aki teljes körű érdekképviselet vár Magyarország számára az Eu új parlamentjében, az nem a fidess-re szavaz.Egyébként is a fidess eddig is csak a saját "érdekeit" képviselte, ami messze nem azonos az ország érdekeivel. Sőt!
adrenalink
Ez a nagy kérdés! Vajh, hol nyit új fejezetet buggyant főnököd...?
Eladott Ország
Nettó populizmus az egész, Novák is tudja, hogy ettől a szűk támogatott rétegtől várni a baby boomot matematikai képtelenség, de a sok droid, akik nem hogy nem részesülnek a támogatásból, de szopnak miatta, az ő adójukból megy, miközben egy szoba-konyha albérletben rohadnak meg, lelkesen tapsolnak hozzá, hogy ennek a kormánynak bezzeg helyén van az értékrendje, a magyar családokat támogatja, nem a migráncsokat.
https://uploads.disquscdn.com/images/4b64ff1c...
https://uploads.disquscdn.com/images/db352123...
https://m.blog.hu/pr/progressziv/image/t%C3%A...
A magyar anya: https://uploads.disquscdn.com/images/9dc61325...
könnyű lelki sértés
"Lángos képű állat a babám"

A Magyarországon magyar emberek közel tízmillióan vannak, és nem 2, 2,5 millióan.
De ti még a választóik érdekeit sem képviselitek.
Ti csak a magatok érdekeit képviselitek - Fidesz Maffia (pár tíz-, külsősökkel együtt pár százezer fő)

A baltával faragott agyú fideszes szavazók meg zombiként követnek titeket.
Semmi jó nincs bennetek.
Igazából a rosszaság, gonoszság ama foka, amit ti produkáltok, az példa nélküli Európában, az Európai Unióban, de még a világon is.
És ti akarjátok megújítani az Európai Uniót, ti, velőtökig romlott gazembeekr akarjátok megvédeni a kereszténységet, Európát, a kultúráját, építeni a jövőjét?

Nektek elmentek otthonról, és mindenkinek, aki beszopja ezt a lázálmot!
Merjünk nagyot láz-, rémálmodni. /Orbán "hivatalosan is beteg" Viktor/
Eladott Ország
Aggódom Katalin asszonyért. Mostanság annyit haknizik a nagyvilágban, hogy a jetlag teljesen összekuszálja a bioritmusát, ráadásul cipelnie kell magával azt a világhíres és hatalmas családügyi programot is, amit mindenhol bemutat az ámuló közönségnek. Igazán megérdemelné, hogy az nem kormánygép csak az ő rendelkezésére álljon, abba kényelmesen belefér mindaz a sok sületlenség, amit az elvtársaival közösen kifundáltak. Szerencséjére a Föld minden pontján talál a fidesz intellektuális szintjén az életüket tengető szervezeteket, közösségeket, szóval legalább nem kidobott pénz az a rengeteg elfüstölt kerozin, bár a környezetvédő nagy Hoho-nak nem tudni mi erről a véleménye. Gyaníthatóan mint mindenhez, semmi. Egyelőre még Grönland kimaradt a tudományos előadások sorából, pedig már nagyon várják, hogy a magyar tapasztalatokat lefordíthassák a saját családtámogatási nyelvükre: a hét inuit, két iglu, hétszemélyes motoros szánra. Katalin nevét fókazsírba foglalják, az biztos. Mikor a közelmúltban Veronában járt, nem fogadták osztatlan örömmel az" ige hirdetését"..Vajon miért nem megy olyan országokba prédikálni ahol sokkal fejlettebb a családtámogatási rendszer?, talán mert nem kíváncsiak az "Európában egyedülálló" ötletére...Már az is skízis, hogy a jobboldali pártok szövetségének neve: Nemzetközi Demokrata Unió. Mármint hogy demokrata. A demokrácia népuralmat jelent. A jobboldaliság pedig - a francia forradalom óta - a privilégiumok megtartását avagy szaporítását.
kokopelli
Igaza van a luvnyának! "A zembereket akkor is megvéggyük ha beledöglenek!" Utána meg
ne panaszkoggyanak,mer érettük tettük! ;-)
tudode
Jól van!
.
Felmondta a mai .. L E C K É T , ha tudatában van mi a DÖRGÉS arra felé az is "gáz", ha nem az is!!!
.
Honnan indult el a FideSS: A rendszerváltás reménysége volt
.
Amit kiharcolt a POCAK NÁCI:
-- Orbán Viktor nem miniszterelnök amiatt, mert összebuherálta, amelyre nem volt példa a magyarság történetében
-- Alkotmányos válság van, ezen kívül
-- "Csak" felfüggesztették a "falusi gyereket" a néppártban, amelynek következtében
.
---- BARTUS LÁSZLÓ: HA MOST NEM RÚGJÁK KI ORBÁNT, BEFOGADTÁK A FASIZMUST
.
https://nepszava.us/bartus-laszlo-ha-most-nem...
.
Miből lett a mákvirág, az EU erősKÁJA!
justhpeter
Ahogy halad az idő a választásokig, Katika egyre jobban halad a szélsőség és a kirekesztés felé. Tudja, hogy amit hirdet az nem igaz, de mindenáron belénk akarja erőszakolni a mondanivalóját. Már olyan eset sem zavarja a tisztánlátását, mint a tákolmányellenes falusi CSOK, amelynek feltételei kirekesztőek a falusi lakosság számára.
papa.49
Novák szatyor elküldtétek a 130 oldalas HAZUGSÁG GYŰJTEMÉNYETEKET, Brüsszelben a ,,BÖLCSEK,, azóta is csak a könnyeiket törölgetik a sok röhögéstől ami az olvasás közben tört rájuk !!!
Egyébként ki kért meg benneteket, hogy ilyen NAGY CSOKOR HAZUGSÁGOT NYÚJTSATOK ÁT???
Gondolom senki nem kérte, ti már elvertétek a bizalmat, nektek éppen KUSS van majd a BÖLCSEK döntenek, de nem a ti szájatok íze szerint !!!
Vajon új frakciót alakítatok ki, mert ti még a szélsőjobbos franciáknak, meg olaszoknak se kelletek, mert ha bevesznek oda benneteket hamar kiakarjátok túrni a hatalmat a mostani vezetők kezéből, mert a csutitetű CSAK ERRE KÉPES !!!
kokopelli
@papa.49: Ne aggódj! Van Brüsszelbe egy kicsi,meg nagy levértár!A kicsi az fonott gyékényből,
minden szobában,a nagy meg acéllemezekből nagy fedéllel lefedett levéltár,amelyet egy spez.
autó visz az illetékes helyre hetenként!Asszem a Pöttyös utcában is láttam már olyan nagyot!
Eladott Ország
A mosolygás éltet, mosolyogni maga az egészség. Áder János is örül. https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Drága falusi honfitársaim, kiemelten cigány honfitársaim! A kormány nagyon puszikálja az ő szavazóit. A falusi CSOK úgy néz ki, hogy egy és két gyerek után egy év TB jogviszony kell (a városi CSOK fél évet ír elő), három és több gyermek esetén (ekkortól jár a 10 millió) két év az elvárás. A városi fél évvel szemben. Az RTL Klub megérdeklődte a szakiktól, mire ez a diszkrimináció, mire fideszék megválaszolták. "A falusi CSOK célja, hogy becsületes magyar családok élhessenek az otthonteremtésüket segítő lehetőséggel. A tisztességtelen szándékúak pedig ne tudjanak visszaélni vele." Értelmezzük ezt egy picit. Falun kétszer – három és több gyerek esetén hatszor – olyan becstelenek a népek, mint városon? Hogy van ez pontosan? Mert ugye a Fidesz szavazóbázisa jellemzően ott van, ahol szerintük a tisztességtelenek próbálnak visszaélni a kormány határtalan jóságával (és a mi adóforintjainkkal). Nagyon fideszeseknek azért lefordítom, hátha nem értik: cigányok, közmunkások, beteg hozzátartozót gondozók, rokkantak, szegények, kuss van. Nyista tízmilla, semmi saját lakás. Majd kaptok egy zacskó tésztát vagy 10 kg krumplit, választás előtt. Pusszancs.
evacica
Katika! már megint hülyíted a népet Orbán elvárása szerint! Persze jól megfizet érte. Szóval ti nem a nép érdekeit képviselitek, ha nem a sajátotokét! Saját zsebeiteket tömitek és hülyítitek a népet! Sajnos sokan meg is eszik, mert képtelenek gondolkodni!
Horizont
Ti soha semmilyen körülmények között nem képviseltétek a magyar emberek érdekeit se előtte se utána, közben meg pláne nem. Novák egyre jobban lecsúszik csicska lett belőle. Ilyen seggnyaló gondolkozásra képtelen gerinctelen lakájok tartják egybe orbánt és rendszerét.
Sámannus
Már épp ideje lenne, de most sem fog nektek sikerülni, mert "hazudtok reggel, délben, este"
magyarbakancs
"A Fidesz tényszerű, az információkat nem mellőző párbeszédre törekszik a néppárttal"
Le fordítom a Fidesz akar diktálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.