A szavazókedv nem nőtt, legjobb esetben is 50 százalék körüli lehet a részvétel az EP-választáson, derül ki a felmérésből, amelyet az e heti HVG ismertet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: Itt már választást sem kell tartani, mindent visz a fidesz választási algoritmusa, mely a bűnöző bandára van kalibrálva.
Eladott Ország
@Shikari: Ez az ember az idő múlásával, mondhatni hétről-hétre hogyan növeli a totális nemzeti elhülyüléshez szükséges méreg egy főre jutó adagját, de mivel nem nyolc évnyi szellemi nyomorba döntés végén, hanem egy újabb négyéves, az eddigiek logikus folytatásaként értelmezhető ciklus elején vagyunk, különösen érdemes figyelni. Csak az a baj, hogy közel 1 millió ember közben kivándorolt ebből a nagy sikertörténetből, ők nem rontják a statisztikáitokat, ellenben az a pénz, amit hazaküldenek, ugyanezeket az álstatisztikákat fényezik. Akárcsak a közmunka, vagy az eltörölt létminimum. Közben feléltétek a GDP 10%-át kitevő magánnyugdíjpénztári megtakarításokat, és egy rohadt, nulla hozzáadott értékkel bíró, országnyi összeszerelőüzembe pumpáljátok a közpénzt. Európa rekord áfáját basztátok a nyakunkba, kinyírtátok a középosztályt, a munkanélküliséget a munkaerőhiány tapossa agyon, hagyjátok elpusztulni a kis- és középvállalkozásokat, a szociális ellátórendszerből kivonultatok és bevonultatok a stadionokba. A 2022-ig lehívandó EU-s milliárdok nagy részét már idén szétosztottátok, és verdesitek a melleteket, hogy hasítunk. Miközben az uniós támogatások a GDP 6%-át teszik ki, 3%-os növekedéssel nézitek hülyének Európát úgy, hogy nyolc éve sereghajtók vagyunk a termelékenységet illetően, és a régió összes országa lekörözött. Estig sorolhatnám a tényeket, hogy miért nem jutunk egyről a kettőre, hogy miért hazugság minden szavatok. uploads.disquscdn.com/images/49d75f6b4a02c3f240d3545d60c9a0a41df475d47cd050e7d6e60f31edf3da50.jpg?w=600&h=544
tudode
Nagyon helyes a FideSS erősödése!
.
Ezt a KÖZJOGILAG összegányolt katyvaszt ennek a SZEKTÁNAK kell orrvérzésig végig buherálni annak érdekében, hogy VALAMIKOR eltűnjenek az ország életéből minél messzebbre!
.
Az előzmények már .. r é s z l e t k é r d é s e k...ahhoz képest, hogy FIZIKAILAG vannak, mint a befőtt, de JOGILAG hullák:
.
------ Alkotmányos válság van, de miért hallgatnak erről a jogászok?
.
www.youtube.com/watch?v=TIE7nFplwyE
.
Nem tartott senki még VIZIPISZTOLYT sem a POCAK náciKÁNAK, hogy ilyen mélyre lezüllessze magát és az országot!
Eladott Ország
@Shikari: Itt már választást sem kell tartani, mindent visz a fidesz választási algoritmusa, mely a bűnöző bandára van kalibrálva.
Eladott Ország
Amíg az ellenzéken több önálló szereplő (Jobbik, MSZP, DK, LMP, PM) szerepel, és ezek 3-4 különböző irányt javasolnak, addig nem lesz kormányváltás/rendszerváltás. Ha majd lesz egy olyan politikai csoportosulás (választási párt vagy bármi más egyéb), ami az összes fenti ellenzéki szereplőt egy "rendszerváltás" ígéretével, majd új választással becsatornázza, akkor lehet akármilyen a választási rendszer, a fidesz veszteni fog. Ezt kell megérteni, és befejezni a huhogást. A pártállam vasökleként működő ÁSZ meddig kell még hogy büntesse az ellenzéki pártokat, hogy ezt végre megértsék, feltéve ha valós ellenzékként kívánnak működni és nem a despota egy élő isten kifizető helyeként.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.