A szavazókedv nem nőtt, legjobb esetben is 50 százalék körüli lehet a részvétel az EP-választáson, derül ki a felmérésből, amelyet az e heti HVG ismertet.

(Forrás: hvg.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: Itt már választást sem kell tartani, mindent visz a fidesz választási algoritmusa, mely a bűnöző bandára van kalibrálva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Eladott Ország: Olyan szépen elővezeted magad, mégsem kelletek senkinek! Folyamatosan és mélységesen vesztes állapotban van minden ellenzéki formáció és halvány esélyét sem látja senki annak, hogy ne a Fidesz nyerne!
Lehet átkozódni, vádaskodni, de a helyzet az, hogy ezek az ellenzékien nem kellenek! Tudomásul kéne végre venni!
tudode
Nagyon helyes a FideSS erősödése!
.
Ezt a KÖZJOGILAG összegányolt katyvaszt ennek a SZEKTÁNAK kell orrvérzésig végig buherálni annak érdekében, hogy VALAMIKOR eltűnjenek az ország életéből minél messzebbre!
.
Az előzmények már .. r é s z l e t k é r d é s e k...ahhoz képest, hogy FIZIKAILAG vannak, mint a befőtt, de JOGILAG hullák:
.
------ Alkotmányos válság van, de miért hallgatnak erről a jogászok?
.
https://www.youtube.com/watch?v=TIE7nFplwyE...
.
Nem tartott senki még VIZIPISZTOLYT sem a POCAK náciKÁNAK, hogy ilyen mélyre lezüllessze magát és az országot!
Eladott Ország
@Shikari: Itt már választást sem kell tartani, mindent visz a fidesz választási algoritmusa, mely a bűnöző bandára van kalibrálva.
Eladott Ország
Amíg az ellenzéken több önálló szereplő (Jobbik, MSZP, DK, LMP, PM) szerepel, és ezek 3-4 különböző irányt javasolnak, addig nem lesz kormányváltás/rendszerváltás. Ha majd lesz egy olyan politikai csoportosulás (választási párt vagy bármi más egyéb), ami az összes fenti ellenzéki szereplőt egy "rendszerváltás" ígéretével, majd új választással becsatornázza, akkor lehet akármilyen a választási rendszer, a fidesz veszteni fog. Ezt kell megérteni, és befejezni a huhogást. A pártállam vasökleként működő ÁSZ meddig kell még hogy büntesse az ellenzéki pártokat, hogy ezt végre megértsék, feltéve ha valós ellenzékként kívánnak működni és nem a despota egy élő isten kifizető helyeként.
Shikari
@Eladott Ország: Akkor Fletóék nyernének!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. July 20., 14:00
Pucéran vetette le magát a hídról egy részeg nő
Szórakozás - 2019. July 20., 13:16
Rosszul lett kínai útján Polgár Tünde