Ma este kérlek öleld meg nagyon a kislányodat és mondd neki, hogy szereted és mindig vigyázni fogsz rá és ha bárki ilyet csinál vele akkor elkapod a grabancát az illetőnek. Az én édesapám már sajnos nem teheti meg ezt.

(Forrás: hvg.hu, Aki Én által)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

könnyű lelki sértés
Az egy dolog, hogy így lefotózták. Ez akár véletlen is lehet.
A baj abból keletkezett, hogy ezt a fotót közreadták, és ráadásul olyan szöveggel, amiért simán egy hatalmas pofán vágást érdemel az illető.
Az már csak hab a tortán, hogy Orbán utasítására nemrég egyszer csak - csak úgy a semmiből, minden előzmény nélkül, pestiesen szólva: "Ezt nem láttuk jönni." - keresztények, kereszténydemokraták lettek a fideszesek. Parancsszóra.

Ha holnap arra utasítja a követőit Orbán, hogy mostantól nemzetiszocialisták lesznek, akkor a fideszesek nemzetiszocialisták lesznek. Csak úgy. Egyből. Mindenki. Parancsszóra. Mert náluk ez így működik.
És most nem jutott eszembe Észak-Kora. Még véletlenül sem.
Én ártatlan vagyok: https://coubsecure-s.akamaihd.net/get/b184/p/...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
@haereticus.hu: Látom, nagyon okos vagy, de a dolgozatra adott osztályzatot bízd a tanárra.
haereticus.hu
@CsipkeRózsa: Szerintem mind trágárkának, mind tanárának repülnie kellene az oktatásból.
haereticus.hu
@CsipkeRózsa: Miután a dötét ribanc közzétette, így hadd véleményezzem. Továbbá gondolom máshol meg a szólásszabadságért ajvékolsz.
GeoCravker
@Aki Én: A ruhában úgy néz ki, mint egy krumpliszsákba bújtatott tehenke. Biztos van akinek ez tetszik. Egyéni szoc. probléma.
A széttárt labu viselkedés meg nem vélt. Lefotózták. Szerinted akkor, ha egy hosszabb ruhában lép fel és nem úgy tehénkedik szét, mint egy kiélt kurva a sarokról, akkor lefotózza bárki is a bugyiját?
A törénet nem összetett. Kiment fellépett, lefotózták. Elég szomorú, ha egy nő csak akkor tud érdeklődést felkelteni, ha szétrakja a lábait. Ahogy az is, hogy ha egy kampányrendezvény egyetlen említésre méltó pontja egy ifjú titanilla vulvafedője.
durbincs
Hát a dundi ," Éjszakai Palack " kissé lebőgőt ? de sebaj, villanyojtás után már nem látni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok