Ma este kérlek öleld meg nagyon a kislányodat és mondd neki, hogy szereted és mindig vigyázni fogsz rá és ha bárki ilyet csinál vele akkor elkapod a grabancát az illetőnek. Az én édesapám már sajnos nem teheti meg ezt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Tud valamit ez a lányka, sorra küldi padlóra orbán előretolt bástyáit.
Az ötös számú féreg zsóóóti után a pesti striciket is lealázta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@GeoCravker: Én már mindent elmondtam amit erről gondolok. Sajnálom ha valóban nem érted.
GeoCravker
@JAJMÁR: Az, hogy "beteg vagy" az nem a leírtakról mondott véleményed, hanem az ember minősítése.
A pedagógusképzésben nagy hangsúllyal emlegetik, hogy az "ostobaságokat beszélsz" és az "ostoba vagy" kifejezések mögött óriási a különbség. Te ezt nem érted vagy nem akarod érteni. A végeredmény tekintetében mindegy. Legfeljebb Téged minősít. Le.
A magam részéről sosem soroltam magam az "elitbe". Ha Te odasorolsz, az a magánvéleményed. Sajnos pont annyira lenne ez a véleményed megalapozott, mint az összes amit leírni szoktál. Semennyire. De nem zavar, mert nem tartom magam az elit részének.
Az zavar különben legkevésbé, hogy szerinted baromság egy leányzónak megmondani, hogy "kislányom, a Te dolgod, de ez a ruha az adott alkalomra nem való, és különben sem áll jól". Gondolom, ha van gyereked, akkor a megbeszélés híve leszel, ha féktávon belül akar a busz elé rohanni. Meg nem fognád és rántanád vissza még véletlenül sem. Aztán szép koszorút vinnél a sírjára.
De szerintem ezt sem érted. Mert Te is azt a nézetet vallod a jelek szerint, hogy a liberalizmus annyit tesz, hogy Neked mindent lehet, és aki ezt nem ismeri el az beteg, hülye, stb. stb. Mert Neked mindenki szembe jön az autópályán.
Ostoba libaként viselkedsz. A Te bajod
GeoCravker
@Aki Én: Magam is mindent elmondtam. Sajnálom, hogy meg sem próbálod megérteni.
Túlélem. ahogy Te is.
JAJMÁR
@GeoCravker: mert szerinted az "ostoba liba", a " krumpliszsákba bújtatott tehenke" "tehénkedik szét, mint egy kiélt kurva a sarokról" - ... stb., szerinted helyénvaló, és csak vélemény... a te véleményed.

De, az én véleményem olyan meglett férfi emberről, aki így alkot véleményt egy számára ismeretlen fiatal lányról, az beteg, szerinted az... nem helyénvaló, és az minősít... az nem vélemény :)

hááát, nem a Blankával van a baj... és igen, vállalom, hogy ez már minősítés!
JAJMÁR
@GeoCravker: Ja, nem is abba az elitbe gondoltam, hogy tartozol, amit a szó alapvetően jelent, hanem abba, ahová a manapság ilyen-olyan hátakon felkapaszkodott réteg képzeli magát, és ami sajnos jelenleg az ország "elitjének" a helyét elfoglalta. - Annak veszed, aminek akarod.
GeoCravker
@JAJMÁR: O.K. Akkor a szokásos ostobaságaid egyikének veszem.
Az "ostoba liba Rád vonatkozott, és ezt a véleményemet nem oszlattad szét. Már csak azért sem, mert ezek szerint a szövegértelmezési képességed finoman szólva is korlátos.
Ezt támasztja alá, hogy csak címszavasan kezelsz egy három szónál hosszabb szöveget.
De ideidézem neked a teljes szövegrészt: "A széttárt labu viselkedés meg nem vélt. Lefotózták. Szerinted akkor, ha egy hosszabb ruhában lép fel és nem úgy tehénkedik szét, mint egy kiélt kurva a sarokról, akkor lefotózza bárki is a bugyiját? "

Fuss neki mégegyszer. Próbáld értelmezni. Hidd el: menni fog. Ha nem elsőre, majd sokadikra.
Hátha egyszer megtanulsz olvasni. A remény hal meg utoljára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.