Ma este kérlek öleld meg nagyon a kislányodat és mondd neki, hogy szereted és mindig vigyázni fogsz rá és ha bárki ilyet csinál vele akkor elkapod a grabancát az illetőnek. Az én édesapám már sajnos nem teheti meg ezt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Tud valamit ez a lányka, sorra küldi padlóra orbán előretolt bástyáit.
Az ötös számú féreg zsóóóti után a pesti striciket is lealázta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Érdekes fejlemények, az már biztos.
Van benne tanulság.
kokopelli
@Aki Én: ...fidesz nívó,a bányászbéka schegge alatt 100 méterrel!
Aki Én
@Shikari2: megragadtad a lényeget új Shikari.
Dr plágium
Szóval bocsánatot kért a fotós, de csak ezért...
Dr plágium
@durbincs: Röfölöd te az anyádat, nekünk az bőven elég.
könnyű lelki sértés
Az egy dolog, hogy így lefotózták. Ez akár véletlen is lehet.
A baj abból keletkezett, hogy ezt a fotót közreadták, és ráadásul olyan szöveggel, amiért simán egy hatalmas pofán vágást érdemel az illető.
Az már csak hab a tortán, hogy Orbán utasítására nemrég egyszer csak - csak úgy a semmiből, minden előzmény nélkül, pestiesen szólva: "Ezt nem láttuk jönni." - keresztények, kereszténydemokraták lettek a fideszesek. Parancsszóra.

Ha holnap arra utasítja a követőit Orbán, hogy mostantól nemzetiszocialisták lesznek, akkor a fideszesek nemzetiszocialisták lesznek. Csak úgy. Egyből. Mindenki. Parancsszóra. Mert náluk ez így működik.
És most nem jutott eszembe Észak-Kora. Még véletlenül sem.
Én ártatlan vagyok: coubsecure-s.akamaihd.net/get/b184/p/coub/simple/cw_timeline_pic/6d537d3b391/75dbbcbf2442a2d093ed1/big_1502955032_image.jpg
GeoCravker
Ha a lányom egy kampányrendezvényen széttárt lábbal ül egy zsebkendőnyi szoknyában, mint meghívott közszereplő, akkor valószínűleg közlöm vele: így jártál kislányom.
Azért lehet, hogy inkább előtte beszélgetek el vele, hogy ha közszerepel, akkor olyan ruhát hordjon, amiben kinéz valahogy, ami többet sejtet, mint mutat, és megpróbálom valami viselkedési minimumra is megtanítani.
Nem biztos, hogy sikerült volna, de hátha
haereticus.hu
A degenerált koalíción úgy öltözködött trágárka, mint egy ribanc. Nem a fotós tehetett arról, hogy normál szögből is kilátszott a ribanc csúnyája.
A másik pedig, tényleg színvonaltalan az oktatás, amikor egy rettenetes külalakkal írt és tárgyi tévedések tömkelegétől hemzsegő történelem dolgozatra ötöst ad.
"A rendszerváltás után az MSZP sikerrel nyerte a választásokat. Az emberek úgy gondolták, hogy ők azok akik tudnák biztosítani a Kádár-rendszerben kialakult gazdasági biztonságot.
Az MSZP próbálta visszafogni a válság okozta hátrányokat és [röfike mancsa eltakarja kicsit: csö]kkenteni az ország hatalmas államadósságát. A Horn-kormány szintén folytatta az MSZP által [kitűzött] célokat, visszaszorítani a..."
Szerintem ez egy rohadt nagy egyes. Vagy ahova jár, visszavezették a régi osztályozást, amiben az 5-ös volt a legrosszabb jegy.
- Nem a MASZOP nyerte a rendszerváltás után a választásokat.
- A Kádár-rendszer nem gazdasági biztonságot tertemtett,
- hanem ő okozta a hatalmas államadósságot.
- A Horn-kormány nem a MASZOPot követte, hanem maga volt a MASZOP-SZADESZ kormány
Ti ezt az agyatlan csitrit hősként ünneplitek, aki ennyire sötét. Mindez titket jellemez, bár eddig is tudtuk, hogy a degeneráltak koalíciója vagytok.
Aki Én
@haereticus.hu: Napok óta téma, és te még mindig nem értetted meg a lényeget :(
Arról nem beszélve, hogy aki ezt tette az is rájött, hogy tévedett, rosszat tett, elnézést kért.
Innentől fogva a te butaságaid még szánalmasabbak.
Aki Én
@GeoCravker: Szomorú, hogy ebben az összetett történetben csupán a lány ruhája és vélt viselkedése zavar :(
Aki Én
Sokan nem akarják megérteni, hogy amit ez a lány tett, az maximum figyelmetlenség, illetlenség, ízléstelenség (habár ez utóbbi ízlés dolga).
Amit a propaganda sajtó tesz, az ha nagyon akarom törvénytelen, de minimum etikátlan.
Ez normális KERESZTÉNYDEMOKRÁCIÁKBAN nem fér bele, még akkor sem, ha az illető a rezsimet kritizálta korábban.
De mit várunk egy bosszúálló romlott rendszertől.
haereticus.hu
@Aki Én: Mit várunk tőletek? Semmit. Képtelenek vagytok megérteni, mi a baj trágárkával és az egész ballib csürhével, akik a ti nyamvadt szavazataitokért egymást marják. A megértéshez talán némi erkölcs is kellene, no meg ész, de ti egyikkel sem rendelkeztek.
Aki Én
@haereticus.hu: ...abban bízva folytatod, hogy már ostobábbnak úgysem nézhetünk?
Hát de.
haereticus.hu
@Aki Én: A, hogy az ostobák ostobának néznek, csak dícséret! :D
CsipkeRózsa
@haereticus.hu: Látom, nagyon okos vagy, de a dolgozatra adott osztályzatot bízd a tanárra.
haereticus.hu
@CsipkeRózsa: Szerintem mind trágárkának, mind tanárának repülnie kellene az oktatásból.
haereticus.hu
@CsipkeRózsa: Miután a dötét ribanc közzétette, így hadd véleményezzem. Továbbá gondolom máshol meg a szólásszabadságért ajvékolsz.
GeoCravker
@Aki Én: A ruhában úgy néz ki, mint egy krumpliszsákba bújtatott tehenke. Biztos van akinek ez tetszik. Egyéni szoc. probléma.
A széttárt labu viselkedés meg nem vélt. Lefotózták. Szerinted akkor, ha egy hosszabb ruhában lép fel és nem úgy tehénkedik szét, mint egy kiélt kurva a sarokról, akkor lefotózza bárki is a bugyiját?
A törénet nem összetett. Kiment fellépett, lefotózták. Elég szomorú, ha egy nő csak akkor tud érdeklődést felkelteni, ha szétrakja a lábait. Ahogy az is, hogy ha egy kampányrendezvény egyetlen említésre méltó pontja egy ifjú titanilla vulvafedője.
Aki Én
@GeoCravker: Már bocs, de ez rettentő ostobaság. Az egy dolog, hogy úgy öltözik ahogy akar. Az is egy dolog, hogy ebbe bárki beleköthet.
Az viszont egy egészen más dolog, ahogy ezt a propaganda média előadta. De még aki tette, az is a fejéhez kapott, és elismerte, hogy ez így durva, bunkó és aljas volt.
Ne mondja nekem senki, hogy azért mert egy fiatal diáklány rosszul (balfaszul) választ ruhát, be kell fotózni a lába közé, közre is kell adni és el lehet mondani mindenféle retkes kurvának.
Milyen alapon, milyen jogon, milyen keresztényi megfontolásból?
Nekem senkim ez a lány, nem is szimpatikus azzal együtt, hogy osztom a véleményét. De ez világraszólóan botrányos lépés volt, és az is szégyellheti magát, aki egyet ért ezzel az aljas és gátlástalan propagandával.
JAJMÁR
Elképesztő mennyi bunkó, álkeresztény és férfiatlan - sőt, embertelen - sötét lélek él az országban! Teljesen kiakadtam...

Mi a... ménkűt gondol magáról az ilyen? hogy ő tökéletes alakú, és ha hirtelen ráirányulna a reflektorfény, nem gúnyolnák aljas emberek? Gusztustalanság az, amit műveltek ezzel a fiatal lánnyal, akibe egyébként jóval több bátorság, és ész van, mint a kritizálókban, hiszen nem a mondanivalót, hanem magát az embert támadják... mert gyávák és ostobák!
JAJMÁR
Nem láttam azt a bizonyos fotót, mert nem érdekelt, - annyira pitiáner a történet erről, és amit kivált, hogy ez nekem egy kattintást se ért meg - ezt a levelet viszont elolvastam, nagyon jó, egyetértek a Blankával!
desir62
@JAJMÁR: Nem kicsit nagyon és még béget is.
GeoCravker
@Aki Én: Jajmár frappáns baromságaitól eltekintve.
Ez a cikk egy kérdéssel indult. Gondolom el is olvastad, illetve értelmezted. "„Mi lenne, ha a te lányod alá fotóztak volna be?” "
Erre, visszaolvashatóan válaszoltam. Ezzel a véleményemmel természetesen jogod van egyet érteni, vagy nem egyet érteni.
Ezt követően elkezdted a vélemény helyett azt minősíteni, hogy engem mi zavar, vagy nem zavar (szó nem esett róla, míg elő nem rángattad. De, mert rendes vagyok, leírtam, hogy engem a csajon kívül jobban zavart, hogy az ellenzék nem a rendezvényt kezdte kommunikálni, hanem az zavar, hogy rárepült, mint gyögytyúk a takonyra.
Erre közölted, hogy ostobaság. Nem mintha ez bármit jelenetene azon kívül, hogy
1. Ami egyet ért veled az fenomenális;
2. Ami Neked nem tetszik az ostobaság.

Jajmár szerint egyenesen betegség az, ha valaki vele nem ért egyet. De tőle már megszoktam a frappáns és egybites stílust. Amolyan ellenzéki-szerű durbincs.
GeoCravker
@JAJMÁR: Te meg marha :-) Amolyan kontra-durbincs
kolnidre
A Pesti srácok újságírója Pilhál Tamás tudomásom szerint Pilhál pénisz György fia.Lehet,hogy tévedek?
Aki Én
@GeoCravker: Sajnálom,hogy egy kukkot sem értettél meg abból amit írtam.
Szerintem itt nem az a lényeg, hogy a lány miben jár és az hogy áll neki. Ahhoz senkinek semmi köze. Persze lehet kritizálni, megszólni...
Nekem azzal van bajom, hogy ilyen módon tálalja az aljas propaganda média.
Meg azzal, hogy néhányan nem ezen háborodtok fel, hanem belementek az ocsmány és érdemtelen fideszjátékba, totál aljas módon beleálltok egy rosszul öltözött diáklányba.
Igen, ezt mérhetetlen ostobaságnak tartom.
De képzeld el ugyanezt a propagandasajtót, ha orbán egyik kislányával tették volna ugyanezt.
Szerintem akkor mindjárt a helyén tudták volna kezelni.
GeoCravker
@Aki Én: "Sajnálom,hogy egy kukkot sem értettél meg abból amit írtam. "
Ezt a tükörnek is írhattad volna.
"Szerintem itt nem az a lényeg, hogy a lány miben jár és az hogy áll neki."
Valóban nem. De akkor miért fáj neked, ha nekem nem tetszik a tehenken a zsákruha? Neked valószínűleg én nem tetszenék tütüben. Akkor most legyek öngyilkos?
"De képzeld el ugyanezt a propagandasajtót, ha orbán egyik kislányával tették volna ugyanezt."
Képzeld, hogy megtették. Emlékszem, hogy Ráhelen csámcsogtak a pelenka-ügye miatt, a tehenkere aggatott milliók miatt, stb.
Gondolom akkor is felszólaltál, hogy az mekkora bunkóság, meg senkinek semmi köze hozzá.

Amúgy nem álltam bele Blankába. Egy kérdésre leírtam a válaszomat. Ha nem tetszik, hát nem tetszik. Neked a válaszom, nekem Blanka nem tetszik.

Ez van. Akkor most majd ugrasz a tizedikről?
GeoCravker
@Aki Én: Még annyit. Egy közszereplő mindkét oldalon az. Ráhel is tuskó módon tud viselkedni és ruhát viselni. Ez azonban senkit sem ment. A vélemény alól sem.
Aki Én
@GeoCravker: Szomorú, hogy továbbra sem értesz semmit. Őszintén mondom, meglep.
Ráhel esetét nem lehet egy napon említeni ezzel. Ő egy kormányfő lányaként szemetelt nyilvánosan külföldön.
Csodálkozom, hogy neked ez ugyan az a kategória.
Továbbra is leszarom a rosszul öltözött lány ruháját. Nekem sem tetszik Blanka. Sokadszor mondom, hogy az a felháborító, ahogy a gyáva propagandasajtó ezt tálalta, és ahogy ti néhányan meglovagoljátok. A közszereplő nem azt jelenti, hogy nyilvánosan megalázzuk, befotózunk a lába közé, és halomra ribancozzuk. De erre már a ,,szerző" is rájött.
Nekem viszont ez a véleményem, de nem javaslom, hogy ezért megmászd a tizediket.
GeoCravker
@Aki Én: Mesélj a bácsinak, hogy mit lovagoltam meg? Válaszoltam egy nyílt kérdésre, és Te velem kötekedsz. Ez a meglovagolás? Te valahol eltévedtél a szótagok erdejében szerintem.
Nekem a közszereplő akkor is közszereplő, ha akárki lánya, de közszerepel.
F_Viktor
Tud valamit ez a lányka, sorra küldi padlóra orbán előretolt bástyáit.
Az ötös számú féreg zsóóóti után a pesti striciket is lealázta.
JAJMÁR
@GeoCravker: Ha válaszoltál egy nyílt kérésre, és leírtad a te saját véleményedet, akkor miért nem vállalod a kritikát?
A véleményedre is lehet kritikát írni... és következtetéseket levonni. Igen, az ember véleménye, ha őszinte, jellemzi magát a személyt.
Nekem nagyon nem tetszik az, ami belőled - úgymond a saját vélenyedben visszatükröződő bensődből - jön, mert degradáló a női nemre nézve! Főleg nem tetszik, ha okoskodó szavak mögé bújtatva, magát "elit"-nek képzelt ember terjeszti! ...és nem ebből az egy "véleményedből" látszik ki!

Komolyan írtam följebb, szerintem ez a látásmód nem egészséges, és helyrebillentést igényel :)
Aki Én
@GeoCravker: Én már mindent elmondtam amit erről gondolok. Sajnálom ha valóban nem érted.
GeoCravker
@JAJMÁR: Az, hogy "beteg vagy" az nem a leírtakról mondott véleményed, hanem az ember minősítése.
A pedagógusképzésben nagy hangsúllyal emlegetik, hogy az "ostobaságokat beszélsz" és az "ostoba vagy" kifejezések mögött óriási a különbség. Te ezt nem érted vagy nem akarod érteni. A végeredmény tekintetében mindegy. Legfeljebb Téged minősít. Le.
A magam részéről sosem soroltam magam az "elitbe". Ha Te odasorolsz, az a magánvéleményed. Sajnos pont annyira lenne ez a véleményed megalapozott, mint az összes amit leírni szoktál. Semennyire. De nem zavar, mert nem tartom magam az elit részének.
Az zavar különben legkevésbé, hogy szerinted baromság egy leányzónak megmondani, hogy "kislányom, a Te dolgod, de ez a ruha az adott alkalomra nem való, és különben sem áll jól". Gondolom, ha van gyereked, akkor a megbeszélés híve leszel, ha féktávon belül akar a busz elé rohanni. Meg nem fognád és rántanád vissza még véletlenül sem. Aztán szép koszorút vinnél a sírjára.
De szerintem ezt sem érted. Mert Te is azt a nézetet vallod a jelek szerint, hogy a liberalizmus annyit tesz, hogy Neked mindent lehet, és aki ezt nem ismeri el az beteg, hülye, stb. stb. Mert Neked mindenki szembe jön az autópályán.
Ostoba libaként viselkedsz. A Te bajod
GeoCravker
@Aki Én: Magam is mindent elmondtam. Sajnálom, hogy meg sem próbálod megérteni.
Túlélem. ahogy Te is.
JAJMÁR
@GeoCravker: mert szerinted az "ostoba liba", a " krumpliszsákba bújtatott tehenke" "tehénkedik szét, mint egy kiélt kurva a sarokról" - ... stb., szerinted helyénvaló, és csak vélemény... a te véleményed.

De, az én véleményem olyan meglett férfi emberről, aki így alkot véleményt egy számára ismeretlen fiatal lányról, az beteg, szerinted az... nem helyénvaló, és az minősít... az nem vélemény :)

hááát, nem a Blankával van a baj... és igen, vállalom, hogy ez már minősítés!
JAJMÁR
@GeoCravker: Ja, nem is abba az elitbe gondoltam, hogy tartozol, amit a szó alapvetően jelent, hanem abba, ahová a manapság ilyen-olyan hátakon felkapaszkodott réteg képzeli magát, és ami sajnos jelenleg az ország "elitjének" a helyét elfoglalta. - Annak veszed, aminek akarod.
GeoCravker
@JAJMÁR: O.K. Akkor a szokásos ostobaságaid egyikének veszem.
Az "ostoba liba Rád vonatkozott, és ezt a véleményemet nem oszlattad szét. Már csak azért sem, mert ezek szerint a szövegértelmezési képességed finoman szólva is korlátos.
Ezt támasztja alá, hogy csak címszavasan kezelsz egy három szónál hosszabb szöveget.
De ideidézem neked a teljes szövegrészt: "A széttárt labu viselkedés meg nem vélt. Lefotózták. Szerinted akkor, ha egy hosszabb ruhában lép fel és nem úgy tehénkedik szét, mint egy kiélt kurva a sarokról, akkor lefotózza bárki is a bugyiját? "

Fuss neki mégegyszer. Próbáld értelmezni. Hidd el: menni fog. Ha nem elsőre, majd sokadikra.
Hátha egyszer megtanulsz olvasni. A remény hal meg utoljára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.