Pilhál Tamás azt mondta, sajnálja, hogy megosztotta azt a fotót, és azt is, hogy ehhez egy viccesnek szánt, de bántó kommentet írt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a derék Plihál most parazsat őriz

Van másik is, s az sem kevésbé ocsmány tróger

Miközben az egyiket – igaz elsőbb még futott egy kört a mocskolódásban – annyira meghatotta, hogy „ nem a patriarchátus és a nőket ért szexuális zaklatás elleni harc tüzelte fel, hanem az, hogy Blanka levelét olyannyira „emberinek” találta, hogy úgy érezte, muszáj bocsánatot kérnie tőle.”.
Azzal, kezdte, hogy „Mintha nem ugyanaz a Blanka írta volna, mint aki tavaly december 20-án „belebajszosf*szozott”, „b*sszaarconmagátozott” a kecskeméti éjszakába. Nem az a Blanka, aki börtönbe küldené, illetőleg a világűrbe lőné a törvényesen megválasztott magyar kormányt, és aki népfelkelésre, erőszakra buzdít.
A leveled emberi.”! Nos ez a féreg most is okadatolta, hogy egy sötét arrogáns buta bunkó!
Persze a család a művek nem lapít, tovább csillogtatja „erényeit”. Most a Gyuri hasított bele és okadatolta elképesztő buta, műveletlen bunkó voltukat. Mai vezércikkében nem csak simán a Notre-Dame lángjainál sütögeti ocsmány pecsenyéit, de még a parazsat is őrizgetni szeretné! =))
haereticus.hu
Miért kér bocsánatot, amikor nincs miért? Ez a baj a konzervatív oldallal, hogy mindig meghunyászkodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.