Nagy felfordulást hozott a lakásdrágulás. A csapból is az folyik, milyen sokan vesznek fel lakáshitelt manapság. A KSH minap közzétett statisztikából azonban kiderült: az új lakáshitelek darabszámát tekintve sehol se vagyunk a 2003-as és a 2008-as csúcshoz képest. A folyósítások tavalyi 36%-os növekedését szinte kizárólag az átlagösszeg emelkedése okozta: jórészt a lakások drágulása állhat a lakáshitelezési boom mögött. Az új lakásokra felvett átlagos hitelösszeg például egyetlen év leforgása alatt 45%-kal nőtt.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Gondoljunk bele, hogy ez mekkora terhet fog róni az államháztartásra- az ország minden lakosa finanszirozni fogja a tehetősek lakáshoz jutását.Mindenkiét- akár orbán ráhelét is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@tudode: 09:46 Tedd hozzá, hogy most már a tiborcz féle luxus hotel épitések is (Bp. belváros), nemzetbiztonsági szempoltból kiemelt beruházások lettek! Nem lopnak- csak elveszik a szemünk előtt, mostmár nyiltan és pofátlanul.
tudode
@kereső: .
Mai hír a LAKHATÁSI VÁLSÁG tükrében, hogy
.
---- Mészáros Lőrinc fociakadémiát épít Szombathelyen
.
444.hu/2019/04/18/meszaros-lorinc-fociakademiat-epit-szombathelyen
.
'''5 milliárd 907 millió forintért tervezi meg és építi fel a nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelési centrumot Mészáros Lőrinc cége, a ZÁÉV Építőipari Zrt. - írja a 24.hu. Mészáros cégén kívül a megbízásra még Tiborcz István üzlettársa, Paár Attila cége, a West Hungária Bau Kft. adott be ajánlatot 6,1 milliárd forintos árral."""
.
Minősíthetetlenül GÁTLÁSTALANOK!
KisGenyo2
Aki a más kárán nem tud tanulni, annak való a lakáshitel! ;-)
KisGenyo2
@Horizont: Kéne csinálni még 4 gyereket egy másik apától! XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.