Adott egy lány, akinek összes politikai teljesítménye annyi, hogy csúnyát mondott Magyarország miniszterelnökére, ezért kikezdte a kormánypárti média, ja, és csillogó szemű fiatal, mégis olyan sztárt csinál belőle a magyar politikai nyilvánosság, mintha legalábbis megmászta volna a politikai Mount Everestet. Mit mond el rólunk, a politikai teljesítményről, a politikától való elvárásainkról Nagy Blanka esete? A 19 éves lány a hétvégén a DK kampánynyitó rendezvényének felszólalója volt, és tudjuk, felmerült a neve az MSZP EP-listájára is. De miért? Nekem semmi bajon nincs Nagy Blankával. Biztos kedves, okos lány. Azzal sincs bajom, ha valaki egy párt rendezvényén szónokol, azzal se, ha fiatalon politizál. Nem kell ezért félteni vagy sajnálni. Alapvetően az lenne a jó, ha minél több ember vállalná fel pártszimpátiáját, állna be a neki szimpatikus párt mellé, és minél több fiatal aktívan politizálna. A probléma azzal a nyilvánossággal van, amely teljesítménynek értékeli azt,...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Hát... nálunk teljesítménynek értékelik azt a nép irtást és lakosságcserét amit ez a hazaáruló bűnöző banda elkövet.
Sajnos itt az "újságírónak" nevezett szélhámosok osztanak észt. a lepukkadt agyalágyult embereknek. Leginkább ezt tekintem ma az ország legfájóbb gennyes sebének..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: te rettenet unalmas? setét bányakecós ,kit az utcán körbe röhögnek a kölkek? nincs keresö kisködmön?
vacsi
@RonaGyuri: Senkinek nem szabad így beszélni - az ilyen beszéddel mindenki magát minősíti! És így, bármennyire igaza van is, hiteltelen lesz!
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"Blanka azzal sokkolta a politikai életet, hogy hihetetlenül trágár módon szállt bele a kormány politikusaiba nagy nyilvánosság előtt."

Szánalmas színjáték részedről a mimóza lélek eljátszása, amíg a bayer zsóótinak véresre tapsolod a tenyered!
Nagy Blanka a Zemberek számára érthetően elmondta mit művel az országgal orbán és a fityeszes maffiája.
A receptet orbántól, a fityesztől tanulta, viszont a különbség annyi köztük, hogy ő nem hazugságokat zúdított rájuk, nem karaktergyilkolászási céllal állt a színpadra.
S, hogy Nagy Blanka miért lett "jelenség"?
Ezt orbán médiákban dolgozó seggnyalóinak köszönhető, ha ők nem akarták volna egész pályás letámadással elnémítani, akkor nagyon kevesekhez jutott volna el igaz mondatai.
Tehát ez öngól volt részetekről.
Másik öngólotok Nagy Blanka korosztályának elvesztése! A 18-26 éves korosztály elvesztése. + a jövő szavazóinak elvesztése, a jelenlegi 16-17 évesek szintén elfordultak a maffia-rezsimtől.
Közben arra sem figyeltek, hogy a nyugger szavazóitokra figyeljetek, csak az eü-ből ellopott pénzekkel évente 24-26 ezer szavazót buktok.
F_Viktor
@Shikari: Az ötös számú féreg zsóótiról is részleteznéd a véleményedet?
Eriksson
Bayerról az a véleményem, hogy egy középkorú férfi, aki a maga meglátásai, meggyőződése, tapasztalatai alapján reagál különböző jelenségekre hol finoman, hol durvábban.
Erről a fiatal lányról pedig az, hogy eleve a zsenge kora miatt valós tapasztalatai nem is lehetnek, így nem a saját átélt traumáiról beszél. Nyilván manipulálva van.
Sajnálom szegényt.
Pár hónap és senki nem fog emlékezni rá,legfeljebb úgy, hogy volt egy kislány aki maga se tudja miket beszélt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.