Az Albertirsai Híradó főszerkesztőváltása rendesen megmozgatta a kisvárost. A helyi fiatalok szerveződésére válaszul csicskázás, listázás, facebookos lejáratás érkezett. Egy fideszes alpolgármester és apja csatája a többiek ellen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Valójában a 2006-os ök. választáskor "már" BESÁRGÚLT az ország!
.
---- 2006-os magyarországi önkormányzati választás
.
hu.wikipedia.org/wiki/2006-os_magyarorsz%C3%A1gi_%C3%B6nkorm%C3%A1nyzati_v%C3%A1laszt%C3%A1s
.
"""""A választások az ellenzéki pártok – ezen belül is domináns részben a Fidesz – földcsuszamlásszerű győzelmét hozták, ami (tekintve, hogy a 2002-es önkormányzati választásokat nagy fölénnyel az MSZP-SZDSZ kormánykoalíció nyerte) jelentősen átrendezte az erőpozíciókat a fővárosi, megyei és városi közgyűlésekben és azok élén.""""
.
Kézi vezérléssel ELADÓSÍTTATTA az a "falusi gyerek" a vidéket, akinek még JÓZAN PARASZTI ÉSSZEL sem áldotta meg a sors, aztán nagy kegyesen " az ÁLLAM ÉN VAGYOK" átvállalta azt adósságot, fizetett az ország, mint a katonatiszt mindenféle akármikre!
Eladott Ország
Ideje lenne tudomásul venni, hogy a fidesz nem ellenzékben van, hanem hatalmon kilenc éve. Ezért aztán nem tud forradalmár lenni, mert hatalomban ülve nem lehet lázadni, csak azt hazudni lehet, hogy lázad az, akinek minden – pénz, paripa, fegyver – rendelkezésére áll ahhoz, hogy a neki nem tetsző dolgokon változtasson. Hatalomban forradalmár nem terem, csak ellenzékben. Többnyire olyankor, amikor az, akin uralkodnak úgy érzi, hogy elnyomja, kifosztja, megnyomorítja őt a hatalom birtokosa. Dagadt milliárdosok nem lesznek forradalmárok. Ez pont akkora baromság, mint az egyszeri hülye főszerkesztő, aki ugyan a kormánytól kapja a propagandalapja fenntartásához a milliókat, de mégis kikiáltotta magát lázadónak. Az, basszus, lázad az önkéntes tányérnyaló. Döbrögi uram nyolc éve kaparintotta meg a kassza kulcsát. Kilenc éve dagad ő is, a pereputtya is, a szomszédja is. Kilenc éve fosztogatja a közöst, abból zabáltatja a szolgáit. Mert nem lehet elbukni a választást, rohadtul sok pénz múlik rajta, és Döbrögi soknyi szolgájának büntetlensége is ezen múlik, meg persze a húsosfazék is ezen múlik. És a választási győzelmen múlik az is, hogy Döbrögi hájas seggén végre csattannak-e a virtuális botütések mindazon bűnökért, melyeket elkövetett azok ellen, akikért dolgoznia kellett volna és akiket most is azzal hülyít, hogy amennyiben továbbra is ő lehet Döbrögi, akkor majd minden szép és jó lesz. Francokat. Döbrögi nem változik meg soha. Dagadt, önző, mohó tahó marad. Ezért el kell zavarni a francba. Nem háromszor, csak egyszer. De egyszer nagyon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.