Összefogásra van ítélve ismét, de megint úgy fest, nem tudja megoldani a feladványt az ellenzék ezúttal a önkormányzati választáson, írja a HVG. A probléma főleg vidéken lehet végzetes.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

könnyű lelki sértés
O1G

Sok mindenért, de a legfőképpen azért, mert úgy írta át a választási törvényt erővel, hogy szinte lehetetlen megszabadulni ezektől a fattyúktól.
De még így is csalniuk kell (mennyire gáz ez!), és erre képesek elherdálni az ország pénzét.
Ez felháborító!

www.atv.hu/belfold/20190418-sulyos-allitasok-igy-lehet-gyorsan-milliardokat-keresni
Sámannus
Amíg nem lesz konszenzus, addig az ország leginkább egy siralomházra fog hasonlítani, ahol a legfőbb vezető pribékei rabolnak. Lassan a fogpótlásra is igényt tartanak.
Eladott Ország
Emberek milliói – a lakosság nagy része – él a fővároson kívül, mégis a legtöbb esetben megfeledkezik róluk a jelenkori hatalom, de még az ellenzéki pártok nagy többsége is. Senki, még csak el sem gondolkodik azon, hogy a vidék helyreállításával hatalmas változást lehetne elérni ebben az országban. Politikusaink azonban vagy okkal, vagy tudatlanságból nem látnak túl Budapest határain. Az Orbán-kormány folyamatos megfélemlítő akciói és az emberek kiszolgáltatott helyzetbe hozása négyévente meghozza gyümölcsét. Ezért is gondolhatják úgy, hogy ez a végtelenségig így is lesz. Az emberek ugyanis eljutottak oda, hogy egy köbméter tüzelőnek, egy karton tejnek, vagy épp 10 kg lisztnek is tudnak annyira örülni, hogy ezért hálából a „segítséget” hozzájuk eljuttató párt képviselőjére szavaznak. Nem igaz ez természetesen mindenkire, azonban a nagy többségre sajnos igen. Ugyanis az emberek félnek vidéken. Félnek beszélni és félnek az arcukat megmutatni, mert mi lesz ha a polgármester tudomást szerez róla? Mi lesz akkor a családjával, a gyerekeivel? Ha nem jön a tűzifatámogatás, vagy nem érkezik meg a rezsicsökkentés, mert a polgármester úr megorrolt rá, akkor mit fognak enni a hó végéig? A vidéki települések élén olyan, legtöbbször a kormánypárt által kihelyezett kiskirályok állnak, akik megfosztják a település lakóit egy jobb élettől. Ezek a kiskirályok a kormánypártot kiszolgálva élősködnek a helyi lakosokon, akik az elmúlt évek megfélemlítésének hatására elcsöndesedtek. A kocsmákba és a házak falai közé szorították politikai véleményük kinyilvánítását. Szolga módjára fogadják el, hogy a vidéki lakosságot mintegy rabszolgasorban tartja a hatalom és négyévenkénti alamizsnával próbálja őket befolyásolni.
Jozefina
Amelyik ellenzéki párt nem képes az összefogásra és nem képes arra, hogy közös jelötet állítsanak a fidesz-kdnp jelölttel szemben az hazaáruló és a választóknak kell ítélkeznie fölöttük!!! Itt nincs semmiféle kifogás. Vagy meg akarják dönteni orbán diktatúráját, vagy támogatják azt??!! Ítéljen a nép!!! Legyen fülke forradalom!!!
Az a baj, hogy amíg hisznek ilyen baromságokban, mint amit kövér kibüfog magából ez elég nehéz.
444.hu/2019/04/18/korrupt-hatalomehes-koalicio-miatt-aggodik-kover-laszlo-egy-megdobbento-lapinterjuban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.