Az Alkotmányvédelmi Hivatal korábbi műveleti igazgatóját aggasztja, hogy a kormány diplomáciai mentességet adott egy ilyen bank munkatársainak. Amerikai hírügynökségnek adott interjút Katrein Ferenc, az Alkotmányvédelmi Hivatal egykori műveleti igazgatója, aki négy évvel a kémelhárítástól való távozása után, 2017-ben egyedülálló módon névvel és arccal beszélt a munkájáról és mindenekelőtt az egyre súlyosabb orosz befolyásról az Indexnek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán a vélt érdekei mentén semmilyen ocsmány dologtól sem riad vissza!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Orosz-rulett hülyegyerek módra

nem egy golyót hagy, hanem egyet vesz ki, igaz a fej az országé

Mottó:
„The world is a dangerous place, not because
of those who do evil, but because of those
who look on and do nothing.”
~ Albert Einstein

A héten érdekes cikk jelent meg a woanews.com-on „Former Spy: Hungary Used as Logistical Base for Russian Intelligence Activity” címmel. A cikkben Katrein Ferenccel, aki 13 évig dolgozott a magyar kémelhárításnak többek közt műveleti igazgatóként, történt beszélgetésről számolnak be,

„All the Russian [intelligence] services — the GRU, FSB and SVR — are highly active in Hungary and they have free rein, that was my problem. There was no effort to curtail or control them”. A beszélgetésre az orosz vezetésű Nemzetközi Beruházási Bank Budapestre telepítése és annak sajátságos körülményei szolgáltatták az apropót!
tudode
Ez mehet a PANNON PINCSI fekete pontocsKÁI közé, amely a nürnbergi mesterdalnokok dolga lehet, megtetézve a JOGI félcédulácsKÁJÁVAL, nevezetesen azzal, hogy múlt időben
.
----- Alkotmányos puccs zajlik
.
www.youtube.com/watch?v=QJ8-6w10VBE
.
Bővebben:
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk&t=6s
.
Kiteljesedett
.
www.youtube.com/watch?v=TIE7nFplwyE&t=66s
.
Amelyből FELHATALMAZÁS NÉLKÜL
:
---- .Ebből tényleg rendszerváltás lett
.
tldr.444.hu/2018/07/27/ebbol-tenyleg-rendszervaltas-lett
.
A "falusi gyerek" v micsoda szavaival élve, nem csak ŐFÉLESÉGE, az ország is
.
Benne vagyunk, "kötésig", ahogy a miniszterelnök szokta mondani.
.
2018 közepére megszilárdult egy teljesen egy új politikai korszak Magyarországon, most már nem túlzás azt állítani, hogy ismét túl vagyunk egy rendszerváltáson.
.
A politikai pluralizmus egy korlátozott változata fejlődött ki az elmúlt nyolc évben, egy nemzeti radikális, de csak felületesen ideologizált rendszer: tekintélyelvű, rasszista, korrupt, de nincs mögötte erős világnézet; és ugyan a polgári demokrácia mércéjéhez képest elnyomó természetű, híján van a rendőrállami rendszerek brutalitásának."""
.
Ennek elkövetése miatt a JOGÁSZOK tudhatnák MIT ÉRDEMELNE az a bűnös, aki behúzta az országot ebbe a SZŰK CSŐBE!
.
(Az orgánumoknak KÖTELESSÉGÜK LENNE, ha lenne bátorságuk KIFEJTENI azt, hogy milyen mélyen van az ország a melléktermékben, egy MAGÁN BT SZORÍTÁSÁBAN!!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.