A következő években is Közép-Kelet-Európa lehet a kontinens növekedési motorja, ennek is köszönhető, hogy Kína vonzó befektetési célpontnak tartja Magyarországot. A következő években is Közép-Kelet-Európa lehet a kontinens növekedési motorja, ennek is köszönhető, hogy Kína vonzó befektetési célpontnak tartja Magyarországot.

Forrás: bankarmagazin.hu
Feltöltő: bankarmagazin.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mityukának szófosása van:

Egy újabb fogalomzavar

Ismét a derék Mityukánktól, s ismét valójában egy gazdasági kifejezést értett félre

Az az igazság, hogy engem ő már nem tud meglepni hisz sok évvel ezelőtt – igaz ellenzékiként – összeadta az inflációt és az árszínvonal emelkedését!
Most – ahogy arról a párt központi napilapja vezető írásában beszámol – most éppen – több más hasonló barom társaságában a Nemzeti Versenyképességi Tanács ülésén szónokolt. Többek között aztatat is tudta mondani, hogy „A Nemzeti Versenyképességi Tanács több mint kétéves működése eredményes”, amihez indoklásként hozzáfűzte: „a testület több versenyképességi javaslatát is elfogadta a kormány”!!!
Bocs, de nem állom meg, hogy ne idézzem az egyik „kollégáját” is: „Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke előadásában rámutatott: a Mesterséges Intelligencia széleskörű alkalmazása áttörést hozhat”!
Amiben persze van némi ráció, lévén a hozzá hasonló unintelligens barmok miatt csak az AI-ban reménykedhetünk! =))
Lepényleső
Leigázandónak,amihez a vargák,szíjártók,stb. 2/3 -ban asszisztálnak?
tudode
Jó, hogy mongya!
.
Egy vízfejjel több NEMZETI IZÉT kell eltartanunk akkor, amikor a KÍNAI TESTVÉREINK már az ÁTKOSBAN hazavágták a KÖNNYŰIPART, többek között az ócso bugyiKÁIKKAL, és a mai napig "is" ÁFA nélkül cuccolják be a virtuális SELYEMÚTON a cuccaikat, repülőn kívül mindent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.