Majdnem 20 ezer pedagógus jelentkezett a 2020-as minősítési eljárásra március 31-ig – írta az eduline.hu az Oktatási Hivatal által közzétett adatok alapján.

A pedagógusok 2019. március 31-ig jelentkezhettek a 2020. évi minősítési eljárásra az intézményvezetőjüknek átadott, kitöltött jelentkezési lappal. Az intézményvezetők a hatályos jogszabály alapján 2019. április 15-ig rögzíthették a jelentkezéseket az Oktatási Hivatal (OH) informatikai rendszerében.

A 2020-as minősítési eljárásra összesen 19 619-en jelentkeztek, a legtöbben – 13 059-en – a pedagógus II fokozatot szeretnék elérni – írta az oktatási portál.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Fokozatok! Az ész megáll ! Ezzel is megosztják őket, mert a II. fokozat több pénzt kap !
qxy
Elő szedném az összes Ész bontó műsort és kideríteném ki az a tanár aki ezeket az okos gyerekeket át is engedte.év végén. Szégyen hogy ennyi buta ember van és ezt mind a szülőknek és a tanároknak köszönhetjük.
El is képzeltem. ezek csinálnak egy gyereket és a gyerek meg kérdi. Anyúúúúú ???
és az anya adja a kielégítő őszinte választ amit tanult az iskolába.Mert ugye apa és anya eszét örökli a kis géniusz.Na meg annak a gyereke??? Jó ha le tud fordulni a sarkon.
De szerintem egy tanár sem lenne az a becsületes aki igen is el vállalná hogy ,.- Sajnos igen,ez az én diákom volt ötödiktől nyolcig.De azért ki mennek tüntetni mert kevés a pénz.
Meg is kérdeztem a tanár rokontól.
Te mi ha selejtet csinálunk, le basznak, ha sokat akkor ki is basszák az embert. Nálatok a selejtet akarattal csináljátok és több pénzt is akartok kérni érte? Ennyi ész jár a diplomával, vagy valaki súg neked.Meg sértődött. De miért? aztatatatnemtom.
egyember
@qxy: Ha a pedagojgosz az csinál(hat)ná, ami gyeröknek köll és lehet, akkor te se lennél ... (hogy finom és úriember legyek). De azt csinálja (mert muszáj, neki is van gyereke, akinek ételt és italt kell adni), amit az idióta nyaloncok kényszerítenek rá.
qxy
@Ritalesta: Anyád címe kellene. Csinálok neked kis tesót

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.