Azok a leszakadó települések számíthatnak támogatásra, amelyek hatékonyan használták fel a közmunkára kapott pénzt, illetve a hátrányos településeken a börtöncégek is létesíthetnek telephelyet - írja a napi.hu a Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatra hivatkozva. A belügyminiszter feladatul kapta, hogy (településekre lebontva) határozza meg, a büntetés-végrehajtási intézetek gazdasági társaságai - a termelésük kihelyezésével - mely településeken, milyen tevékenység kitelepítését vállalják. A miniszternek ezt április 30-ig kell megtennie és ez a határideje a programhoz szükséges pénz meghatározásának is. Az innovációért és technológiáért felelős miniszter pedig azt a feladatot kapta, hogy július elsejéig készítsen javaslatot az Északkelet-Magyarországon található melegvíz-bázis - turisztikai, ipari, mezőgazdasági - hasznosítására.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@CsipkeRózsa: És még sokan mások...a KDNP frakcióvezetője, Harrach Péter lehet a csúcstartó ismereteink szerint, akinek 235 ezer forint körül lehet a nyugdíja, nem sokkal marad el mögötte a fideszes Mátrai Márta. Tarlós István főpolgármester náluk is magasabb nyugdíjra jogosult: havonta 270 ezer forintot kap a fő polgármesteri fizetése mellé.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A vidék gondjait nem a találomra szétszórt értelmetlen projektekre ellopható pénz fogja megoldani, hanem egy hosszútávú fejlesztési terv, amit alapos felmérés előz meg. Kár, hogy ahhoz pont azokra az értelmes emberekre lenne szükség, akiket kitúrtak, ellehetetlenítettek, elüldöztek. A Modern Vàrosok Programot nem a Kupakos Lali felügyeli?...ha igen, akkor nincs több kérdésesem. Sertéstelepet mindenkinek, abban van a jövő!...a mama csak tudja...nem stróman az édesanyám.
Mond valakinek valamit a Fónagy név? Ha csak ezt: nem csodálom. Volt ő valami közlekedéssel kapcsolatos miniszter(elnök)i megbízott is, azzal a céllal, hogy majd fasza közösségi közlekedést rittyent az országban. De sikerült? Azt az időszakot is átszunyókálhatta.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fcivilhetes.net%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fkepek%2Ffonagy_4.jpg&key=rHWl-Z09Yft3jZtjUOyr_w&w=600&h=256
Mint a viccben a Mikulás az etióp kisgyerekkel.
Körbeállják a gyerekek, és a mikulás kérdi:
- Gyerekek miért vagytok ilyen soványak?
- Mert nem eszünk rendesen!
- Jaaa, aki nem eszik rendesen, annak nincs ajándék!
papa.49
@Eladott Ország: Jogtanácsos volt az ,,átkosban,, ha jól emlékszem Egerben valami borkereskedő cégnél, majd közlekedési SZAGÉRTŐVÉ avanzsált az első csutidúlás kormányba, meg 2010 után ő volt a megbízott a bezárt mellékvonalak újra indításában !!! Minden poszton totál SIKERTELEN volt a volt KISGIZDA seggnyaló !!!
Eladott Ország
@papa.49: Jut eszembe, kemény parlamenti munka, amiért nemrég brutális fizetésemelés is járt. Tekintsük meg Fónagy János államtitkárt, ahogy épp elalszik a parlamentben. www.facebook.com/hirtv/videos/2001606169857936/
Olyan keményen dolgozott az államtitkár úr, hogy egyszerűen képtelen volt ébren maradni. Mit meg nem tesznek az állampárt politikusai azért, hogy több millió magyar állampolgár jobb életet élhessen. Elképesztő szorgalom és kitartás ez, nem más. Attól üres a T ház, hogy a képviselők épp szanaszét dolgozzák magukat, ha épp nem bent alszanak!
Még jó, hogy Fónagy úr nem kamion- vagy buszsofőrként keresi a napi betevőt, ahol ilyen bóbiskolások katasztrofális következményekkel járhatnak. Sajnos sok ilyen (most már) fideszes szarházit kell az adófizető állampolgároknak eltartani.
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: Fónagy János a nyugdíját is felveheti.
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: És még sokan mások...a KDNP frakcióvezetője, Harrach Péter lehet a csúcstartó ismereteink szerint, akinek 235 ezer forint körül lehet a nyugdíja, nem sokkal marad el mögötte a fideszes Mátrai Márta. Tarlós István főpolgármester náluk is magasabb nyugdíjra jogosult: havonta 270 ezer forintot kap a fő polgármesteri fizetése mellé.
tudode
Lehet, hogy EZEK felfedezték Amerikát, azt, amiben a LEGGAZDAGABBAK vagyunk, csak hát nem ELEGENDŐ felfedezni, bele is kellene feccölni az elzsibizett közlóvécsKÁT!
.

---- Amiben nagyhatalom vagyunk - gyógyvizeink története
.
furdomania.blog.hu/2017/05/23/amiben_nagyhatalom_vagyunk_gyogyvizeink_tortenete
.
A törökök bezzeg tudták nem csak kényeztetni, hanem tenni is a TERMÁLVÍZ hasznosítását illetően.
.
www.google.com/search?q=t%C3%B6r%C3%B6k+f%C3%BCrd%C5%91k+magyarorsz%C3%A1gon&oq=T%C3%B6r%C3%B6k+f%C3%BCrd&aqs=chrome.4.0j69i57j0l4.7001j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

.
A NEMZET FŐPECÁSA nem tudja, hogy a TIPEGŐJE alatt milyen kincsek zubognak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.