2010-ben államosította a magánnyugdíj-pénztári vagyont a kormány, Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi megbízott akkor arról beszélt, hogy a magánnyugdíjpénztári tagok addig összegyűjtött vagyona egyéni számlákon lesz nyilvántartva. Ennek ellenére azóta is csak egy olyan nyilvántartás érhető el, amely azt mutatja, hogy 2013 óta mennyi nyugdíjjárulékot fizetett be valaki, a magánnyugdíjpénztári vagyont pedig elköltötték. Mesterházy Attila ezért rákérdezett az egyéni számlákra, Rétvári Bence Emmi-államtitkár pedig azt válaszolta neki, hogy a magánnyugdíjpénztári egyéni számlán felhalmozott összeg jóváírása a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerben létrehozott egyéni számlán nem értelmezhető. Rétvári szerint ettől még nem ér kár senkit, az állam pedig úgy fogja számolni a nyugdíjakat, mintha nem is lettek volna magánnyugdíjpénztárak. Gulyás Gergely azt válaszolta, nincs jelentősége a jelenlegi rendszerben egy virtuális számlának, ha valaki dolgozik és fizeti a járulékokat, akkor fog kapni...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desir62
Hol van már a gabuta?
Ő is csak 1 orbán szopkinsz kifli csücsi.
tudode
A rabiKÁK legújabban kotorásznak már ez ÉV dereKÁTÓL a pénzmosásra való hivatkozással az alattvalók bukSZÁJÁBAN "is"!
.
Azaz AKI nem fidel oda, és nem egyezteti SZEMÉLYES ADATAIT a bankjával, .. z á r o l H A T j á k .. a pénzfelvételt, és a tranzakciók lebonyolítását!
.
Üdvös lesz megfogadni Rodolfó tanácsát:
.
----- Csak a kezemre figyeljenek
.
www.youtube.com/watch?v=hU9CAsbgAvQ
.
Vajon ennek a "hadicselnek" ki/kik lesz a kárvallottja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.