Hat embert előállítottak kábítószer-birtoklás gyanúja miatt egy fővárosi szórakozóhelyről – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken internetes oldalán. Szombaton és vasárnap hasonló akcióban már 47 embert előállítottak ugyanerről a helyről.

Egy hét alatt háromszor razziáztak a Fészekben – fotó

Rendőrök elvezetnek egy férfit a budapesti Fészek Kulturális Központból, ahol razziát tartottak 2019. április 19-én. Hat embert állítottak elő kábítószer birtoklása gyanúja miatt. MTI/Mihádák Zoltán

Az V. kerületi, Kossuth Lajos utcai szórakozóhelyre péntek reggel mentek be a rendőrök és 19 emberrel szemben intézkedtek, közülük hatot kábítószer-birtoklás gyanúja miatt elő is állítottak.

A rendőrök a szórakozóhelyen több embernél is kábítószergyanús anyagot találtak, ezeket lefoglalták. Az előállított személyekkel szemben, akiknél a kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, eljárást indítottak – tették hozzá.

A belvárosi szórakozóhelyen a rendőrök a múlt hétvégén is razziáztak; a kétnapos akcióban 47 emberrel szemben indult eljárás kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

Forrás: MTI, police.hu

Címlapi kép: MTI/Mihádák Zoltán

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Elvitték a drogosokat? Oké.
De az MTI fotósa honnan tudta, hogy neki éppen akkor és ott kell mászkálni? Vagy a pintyérek előre értesítik (hivatalból) az MTI-t, hogy némi propagandafotó céljából az is ott legyen?
human
Ha a terjesztőket nem kapták el, akkor semmi értelme nem volt az akciónak.
human
Habony Árpád meg üdvözletét küldi az Ibiza szigetén található Heart klubból (0:34-nél és 1:29-től).
www.youtube.com/watch?v=DfVHPq7ar5g

A Heart klubbról ennyit:
"Az a koncepció, hogy étterem és klub egyben. Vacsora után átalakul kokainbarlanggá, de ez sok helyre igaz Ibizán."
444.hu/2015/12/08/milyen-hely-igazabol-habony-arpad-ibizai-kejbarlangja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.