Kevés figyelmet kapott eddig a Kanizsa lokálpatrióta hetilap, pedig az a minimum, hogy kijár neki a gyerekkatonák nem hivatalos lapja cím. A keresztény magyar hazát védő gyerekkatona képét és az idézetet egy, Cseresnyés Péter fideszes államtitkár, képviselő által fővédnökölt eseményből emelte ki a lap. A rendezvény Thúry Györgyre, a kanizsai vár egykori kapitányára emlékezett eredetileg, de Cseresnyés államtitkár nem hagyott kétséget afelől, miről is van szó manapság. „Most is veszély fenyegeti a keresztény európai kultúrát, és azon belül annak egy nagyon fontos részét és elemét, a magyar identitást, a magyar kultúrát is. Abban az esetben, ha a saját eszközeinkkel nem teszünk meg mindent annak érdekében, hogy ez megmaradjon, akár el is vehetik tőlünk. Összekeverhetnek bennünket úgy, hogy egyes nemzetek a saját identitásukat, örökségüket, hagyományaikat kezdik elhagyni, felszámolni".

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A Védem a keresztény Magyar hazát gyermekfotója, ahol is fegyverrel céloz, miben különbözik ez a kép a kerszténydemokrata" mondanivalója vonatkozásában az iszlám állam gyermek harcosainak olyannyira elítélt és megrendítő képeitől?
papa.49
@Manhattan: Hát pontosan itt van a probléma !!!
Innen egy lépés az Orbánjugend felállítása !!!
A másik a 10-12 éves gyermek ne puskával rohangáljon, hanem tanuljon, okosodjon, katonáskodni ráér 8-10 év múlva is !!!
simmering73
Miben különbözik egy magyar kisgyerek kezében páncélököllel egy páncélököllel pózoló iszlamista kisgyerektől? Semmiben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.