A kormány több mint 37 milliárd forintot csoportosított át az idei költségvetésen belül, legtöbb pénzt a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter kapta beruházásra, jutott belőle sportra, az Országgyűlésnek és egyházi támogatásra is. A Magyar Közlönyben megjelent határozat 37 milliárd 279 millió forint átcsoportosításáról rendelkezik, a pénz forrása a központi maradványelszámolási alap. Jut pénz a Kiemelt Nemzetközi Sportesemény Stratégia és a sportesemény pályázatokra úgy, hogy a működésre 2 milliárd 985 millió, míg dologi kiadásra 10 millió forint fordítható. Az egyházak az alapintézményeik működtetésére (az szja kiegészítéseként) 157 millió, míg az Európai Tett és Védelem Ligával kapcsolatos kiadásokra 525 millió forinthoz jutottak. Az Országgyűlés Hivatala tekintélyes összeget, 1 milliárd 396 millió forintot kapott dologi kiadásokra. A Miniszterelnökség is kapott felhalmozásra 1 milliárd 680 milliót, működésre pedig 720 millió forintot.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
hol másutt mint Orbán és csókosai zsebében! =))
Nessy
Van itt pénz kérem szépen! Ja, hogy lényeges dolgokra nem jut? Ezt akarták a zemberek!
csak úgy....
stadion-templom-stadion,ki se imátkozni sem focizni nem tud,az vessen magára?
Eladott Ország
Köves Slomó: Az egyházaknak kötelesség együttműködni Orbánnal. A náciknak is segítettek zsidók elkapni a zsidókat, most itt a Slomó a kapocs. 168ora.hu/data/cikkek/13/134/cikk-13477/koves_slomo_tett_es_vedelem_fit_800x10000.jpg
Köves Slomó a fideSS kollaboránsa Jó, tudom, akinek a kóser vágóhíd és baromfi-feldolgozó üzemét 2,8 milliárd forintos zöldmezős beruházással támogatja az állami Eximbank, annak kutyakötelessége, Orbán udvari zsidójának lenni.
A Köves Slomó vezette Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) többségi tulajdonában lévő, 2014-ben alapított QP Kft. beruházásának első szakaszához az állami Magyar Export-Import Bank Zrt. (Eximbank) 1,75 milliárd forintnyi hitelt nyújtott.
www.napi.hu/magyar_vallalatok/koser_vagohidat_hitelez_az_allami_eximbank.628262.html
csak úgy....
Köves Slomó ? biztos ,hogy Ö zsidó ? Szegedi Csanád óta teljesen össze vagyok zavarodva,hogy ki ki vagy mi !?
telegdilaci
Ehhez értenek ész nélkül szórni a Magyar Emberek adóforintjait,mindenféle agyament,hülyeségre,amire valóban kellene arra nincs! sokkal fontosabb hiányosságok vannak mint a Sport,ezen belül a Foci a sláger,az egyházakról nem is beszélve ahogy öntik hozzájuk a közpénzt!
tudode
Emlékszünk még, hogy mit össze virnyogtak EZEK Tocsik Márta sikerdíja miatt mit Óbégattak AZOK, akik ma már törvényesítve,TÍZMILLIÁRDOKAT helyeznek "biztonságba" tengereken túlra!
.
Arról nem is szólva, hogy ”"" A Tocsik-ügy közvetlenül hozzájárult a Fidesz megerősödéséhez" !!..
.
Ezzel szemben a VILÁG LEGTERMÉSZETESEBB ÜGYE/DOLGA, hogy az Orbán-klán 4,4 milliárdot vett ki a bányánkból, a HOTELEK, FOTELEK, mindenféle vicik vacak mellé
.
g7.hu/kozelet/20180605/harom-ev-alatt-harommilliard-forintot-vett-ki-cegeibol-az-orban-csalad/.
.
???
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.