Csütörtökön tetőzött a húsvéti forgalom a CBA-boltokban, de a szombat is jó sikerülhet. Egyre fokozottabb a kereslet a minőségi termékek iránt - idézi az MTI Fodor Attilát, a CBA Kereskedelmi Kft. kommunikációs igazgatóját. A boltlánc illetékese szerint általában megfigyelhető, hogy a fogyasztók egyre jobban figyelnek az ár/érték arányra, ünnepek idején pedig még inkább számít a minőség.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazán aktuális kérdés,

méh akkor is, ha a mindenkori kormány igyekszik ezt így prezentálni

Persze eltérő hangsúllyal, de mindig a dühöngő jólét jeleit vélik felfedezni az aktuális váltózóan valós illetve manipulált adatokból. Na ás persze ki mit akar belőle kiolvasni.
Most éppen a derék napi.hu számol be az MTI olvasatáról. Akik arról számolnak be, hogy „Egyre fokozottabb a kereslet a minőségi termékek iránt”. Amit abból vélték kikövetkeztetni, hogy „A húsvéthoz köthető vásárlások miatt a múlt hét péntek óta folyamatosan nő a forgalom, ami feltehetően csütörtökön tetőzött az átlagos napi forgalom 2-2,5-szeresével,”. Azt nem említi, hogy persze árbevétel vonatkozásában. Ami bizony jelentős mértékben az elképesztő áremelkedéseknek. Aki egy kicsit is figyel könnyen észreveheti a hétköznapinál is magasabb áremelkedéseket abban, hogy mennyivel kisebbek az engedmények és akciók. Egy-két éve még a szokásos árengedményt megelőző emelti ár is kisebb volt, mint manapság az akciós! =))
szaboria1
Annyi, hogy az olcsón beszerzett árut Piros felirattal látták el és úgy hirdetik adnak a minőségre. Az emberek meg ezt a reklámot is beveszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.