A rendőrök a bejelentést követően otthonában elfogták a feltételezett tettest.

Meg sem szólalt a folyosón, és már rá is lőtt a gumilövedékes pisztollyal a 32 éves férfira

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást H. Szabolcs 29 éves nyíregyházi lakos ellen.

A férfi 2019. április 20-án 20 óra körül egy nyíregyházi társasház folyosóján előzetes szóváltás nélkül a tulajdonában lévő és jogszerűen tartott gumilövedékes gáz-riasztó fegyveréből több lövést adott le egy 32 éves nyíregyházi férfira, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit otthonában elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A férfi beismerő vallomást tett és elmondta, hogy éppen otthon tartózkodott, amikor hallotta, hogy a sógornője barátja korábbi veszekedésüket követően megjelent a lakásuk előtt, ahol kiabált, szitkozódott, majd rugdosni kezdte a bejárati ajtót. Mivel féltette a családját, és azt akarta, hogy a férfi minél hamarabb távozzon onnan, ezért döntött úgy, hogy lövéseket ad le az irányába.

A rendőrök az elkövetés eszközét a helyszínen lefoglalták. A gyanúsított az eljárás alatt szabadlábon védekezhet.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Eddig azt hittem ez egy normális portál de már látom itt is hemzsegnek a szexhirdetések, ezt a hirdetést ezzel a szöveggel percnyi eltéréssel találtam meg vagy 5 cikknél, tudomásom szerint ezt tilos lenne feltenni !!!
Dr plágium
@papa.49: Újabban csak a kormányt kritizáló cikkeket tilos.
terlasz
@papa.49: Normális portál? Látjuk, hogy nem az, de igyekszünk azzá tenni. Igaz, mi sem vagyunk egy matyóhímzés, de próbálunk kiállni a normalitás mellett. Sajnos, időnként az orbáni gyűlöletkeltést mi is átvesszük. Természetesen, a trollok más kategóriába sorolandók, ők nagyon ócskák.
papa.49
@terlasz: Egyezik a véleményünk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok