Idén először a garantált bérminimumot sem éri el a tanárok kezdőfizetése, így fordulhat elő, hogy egy pályakezdő pedagógus kevesebbet keres, mint egy szakképzetlen asszisztens.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@RonaGyuri: Kár, hogy már nincsenek villamoskalauzok.
Az lenne az igazi déja vu. Tanáridiplomás villamoskalauzok---mint a "régi szép hortiidőkben"". Rohamléptekkel-->vissza.
dr. prédikátor
@Eladott Ország: T Ö K É L E T E S jellemrajz a mészaros lölöről!!!
vacsi
A tanárok soha nem kerestek jól. Most meg nem csak a fizetésük kevés, hanem eszközeik sincsenek a gyerekek fékentartására!
Eladott Ország
Az egy szál érettségivel rendelkező, sík hülye Kósa Laller is megmondta, a tanárok azt teszik, amit ők előírnak nekik. Nem csoda, ha nyomasztónak érzik helyzetüket, de ugyanez van az egészségügyben, a közigazgatásban, mindenhol. Következésképpen összefogás nélkül változás nem érhető el. Ez a bűnöző, prostituált hatalom csak az erőből ért, országos bénító sztrájkot kell szervezni, valamennyi ágazati szakszervezettel. Félre kell tenni/rúgni a "szabályokat" melyet egy diktatórikus rezsim hozott létre saját hatalmának bebetonozására. Diktatúrát demokratikus eszközökkel nem lehet legyőzni!
RonaGyuri
@namihami: bocs de én úgy tudom (A Horthy rendszerben a nagypapám főtanácsos volt a fővárosi villamosvasútnál, ott nem voltak diplomások) azok a prostik voltak rákosi idején, én a köztisztaságisokra gondoltam! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.