Szerinte az egyház nem egy emberbaráti egyesület, az iszlám elleni védekezés pedig a magyar és az európai identitás része.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Újra és újra feltámad a "fránsziás" műveltségű, álságos keresztény töpszli. Jaj, istenem, az a fránszia műveltsége, az! A doktor úr. Miniszterelnök-helyettes, a kereszténység megcsúfolója, hazánk szégyene.Mert megint feltámadt, újra és újra feltámad a fránsziás műveltségű, ám lopott doktori disszertációt kiizzadó, álságos keresztény, a Semjén Zsolt. Most éppen a franciákba kötött bele ordenáré módon. Macron is különös figyelemmel van a magyar kormány hibbantságára. Minek pofázik bele ez a Semjén a franciák belügyébe (Szijjártó, nem kéne behívatni Franciaország magyar nagykövetét, és elnézést kérni tőlük?) A Notre-Dame katasztrófáján megrendült a világ, vallásostól nem vallásos emberekig sok-sok millióan. Kivéve a magyar nagyhatalom töpszlijét, akit még a sajátnak hitt Istene is hülyének tart. Mert hogy az egyházellenes politika is vastagon benne van a tragédiában.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
"Semjén „a háború földjén” érzi magát"
Arra lennék kíváncsi ha tényleg lenne háború ez a talpig magyar hogy vissi tana a beton bunkerban?
Gondolom az elsők lennének kik elhagynák az országot a nem kormány gépeken.
Meg mondjuk a gyerekeik kivennék a hazavédelméből a saját szentenciáikat?
papa.49
Semmilyen itt csak TI HÁBORÚZTOK, mert nektek lételemetek a folytonos háborúzás az emberek békében, nyugodtan szeretnének élni NÉLKÜLETEK !!!
Nessy
Ennek a jó léleknek megártott a húsvéti kaja,pia!
Azt nélküle is tudtuk, hogy manapság az egyház nem egy emberbaráti egylet. Az eredeti hosszú interjúban volt migráns, Gyurcsány, liberális, kommunista, hazaárulás.
Egy dolog maradt ki! Krisztust a Soros terv részeként a bevándorláspáriak feszítették meg, a feltámadásáról meg maga O.V. tárgyalt Istennel.
Úgy mellesleg kifejtette, hogy nem ad pénzt a kormány a Notre - Dame újjáépítéséhez, mert Francia ország gazdag, és eltávolodott a kereszténységtől.
Na, ennyit a fidesz - KDNP "kereszténységéről"!
papa.49
@Nessy: Ezt már az ünnepek alatt hallottam, hogy a mi országunk NEM AD PÉNZT a templom helyreállítására,
ez kb. olyan mint az ikertornyok elleni támadáskori csutitetű nyilatkozat !!!
Grafix69
Először is , ez az ember , egy megélhetési politikus , aki minden esetben azt mondja amit a főnöke vagy a hallgatóság megkíván . Másodszor , minden bizonnyal a diplomáját is másolással csalással szerezte , persze nem lehetett rá bizonyítani , de a gyanú nagymértékben fent áll . Harmadszor ez az ember a kereszténység semmilyen etikai , erkölcsi , leírt vagy elvárt szabályait nem követi és soha nem is gyakorolta . Tekintetében ott van a behízelgő nyálas és ostoba modora amivel a főnökét ajnározza és a külhoni magyarokat megtéveszti . Emberi megnyilatkozásai a beképzeltségről , önteltségről , nagyképűségről és ostobaságról tanúskodnak . Politikai munkája nincs , a keresztény vallásban betöltött szerepe , maga a sátán .
Grafix69
@Grafix69: Ne ölj ! Hát gondolom a szarvasokat ott lapföldön nem Istenáldozatból mutatta be helikopteren . Hiteltelen hazug ostoba paraszt , nem a földművelő fajtából .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.