A legfrissebb adatok szerint már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programját a bevándorlás megállítására – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Fidesz: már 1 millió 150 ezren támogatják aláírásukkal Orbán Viktor hétpontos programjátFotó: Herczeg Tamás/Facebook

Hidvéghi Balázs, aki köszönetet mondott a támogató aláírásokért, jelezte: az aláírásgyűjtés nem áll meg, folytatják az emberekkel való közvetlen párbeszédet az előttük álló időszakban is. Aktivistáik az ország összes választókerületében a Fidesz standjainál várják mindazokat, akik szeretnék kifejezni a támogatásukat Orbán Viktor programja mellett – közölte.

A kommunikáció igazgató hozzátette: az emberekkel beszélve azt tapasztalják, hogy

nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani.

Az eddigi visszajelzések alapján különösen fontosnak tartják az emberek, hogy a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak – ismertette.

Szintén teljes egyetértés mutatkozik abban, hogy egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására, ha nem akarja ezt, valamint, hogy az uniós intézmények élére bevándorlást ellenző vezetők kerüljenek.

Ez a május 26-ai európai parlamenti választás tétje – rögzítette Hidvéghi Balázs, aki hozzátette: a Fidesz arra kér mindenkit, akinek fontos Magyarország biztonságos jövője, hogy támogassa a miniszterelnök programját a bevándorlás megállítására.

A kommunikációs igazgatót kérdezték Dobrev Klárának, a Demokratikus Koalíció EP-listavezetőjének keddi közléséről, miszerint feljelentik Orbán Viktor miniszterelnököt, mert a DK értelmezése szerint nem valósul meg a kormány egyéni nyugdíjszámlákra vonatkozó ígérete. Hidvéghi Balázs azt mondta:

a Gyurcsány-Bajnai kormány volt az, amelyik elvett egyhavi nyugdíjat az idősektől, ez a kormány tette tönkre az országot, és ennek a korszaknak a végére már veszélybe került a nyugdíjak kifizetése is.

Arra a felvetésre, hogy Czeglédy Csaba felkerült a DK EP-listájára, azt mondta: Czeglédy Csaba ügyében több milliárdos költségvetési csalással összefüggő bírósági eljárás folyik, így valószínűleg a jelöltséggel már járó mentelmi jog lehet emögött.

Arról, hogy az EP illetékes bizottságának becslése szerint a kormánypártoknak 13, a Jobbiknak 3, az MSZP-Párbeszéd koalíciónak 3, a DK-nak és a Momentumnak 1-1 mandátuma, lenne az EP-ben, az LMP ugyanakkor be sem jutna, azt mondta: minden előzetes becslés érdekes, de az igazán fontos döntés május 26-án születik meg a voksolás napján. Abban a fő kérdésben, ami a bevándorlásról, Magyarország és Európa biztonságáról szól, csak a kormánypártokra lehet számítani. A Fidesz-KDNP számára Magyarország az első, elutasítják a bevándorlást, erre építik programjukat.

Az ellenzék pártjaira nem lehet számítani, amikor az ország biztonsága, védelme a kérdés, ezt bizonyították az elmúlt években Brüsszelben, az EP-ben, és itt Budapesten is – mutatott rá. Az egymással állandóan civakodó ellenzéki pártokat és politikusokat egy dolog biztosan összeköti, mindannyian bevándorláspártiak – fűzte hozzá a kormánypárti politikus.

(MTI)

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ennek a számnak a nagysága megegyezik a Fidesz és kamupártjai támogatóaláírás-elosztásának logikájàval? Mert úgy még kevés is. Leállt a fénymásoló a minisztériumokban? Mert nyilván nem a saját zsebére költ a Lendvayban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Mirabilis: Na mágeccer fussunk neki.
1. Én senki szüleit nem szidom. főleg itt a csopiba.
2 Ugye orbánról volt szó.
3 Ugye határon túlról szerzi be a szavazatokat cserébe a stadionok, kórházak, vagy családi ház vásárlás.Ugye eddig tiszta?
4 Ugye fideszes vagy nem de bár. ? ugye a fideszesek idézőjelben, orbán az apátok
Ugye tucccc követni. Na vagyis a kis geci érdeke hogy a sok Erdélyi meg a Szerb , vagy akár Horvát, nekem mindegy, pénzt kap és szavaz rá, Ugye ezek kurvára a határon kívüliek. Vagyis amikor ' apád érdekeit írtam, akkor nem a te édesapádra van ugye gondolva. Eszembe sem jutna olyan hogy azért mert fideszes vagy akármi, azért szidjam a családját. Tudod én nem olyan családból származom.
Ugye értetted amit írtam. További kellemes hétvégét. és ha ezért haraxol, elnézést kérek hogy félre értetted.
qxy
@Mirabilis: Nem is csodálom. hisz fideszes vagy. Nektek nem is kell érteni semmit csak arra figyelni mit hazudik orbán .
Csak kis mellesleg az igazamról.
Tudod hány évet kell igazolni egy Ukránnak hogy Magyar nyugellátást kapjon?
Tudod hány évig akarja emelni a kis geci a Magyar nyugdíj korhatárt.
Tudtad hogy az Ukrán egy fillért sem tett be a Magyar nyugdíj kasszába?
Tudtad hogy ha bele gebeccc akkor sem lesz annyi a te nyugdíjad ( a ledolgozott évkre értem) Nem egy fideszes nyalonc nyugdíjára.) Mint egy Ukrán faszi aki csak 25 évet dolgozott életében. azt is fele feketén de szarért húgyért olyan igazolást kap az Ukrán amilyet csak akar. és ebben a kis geci orbán is segít neki. Ki is tette be ezeknek a kasszába ezeket a pénzeket? A MI APÁINK ANYÁINK ÉS AZ IDŐSEBB EMBEREK a KIS GECI MEG ELLOPTA ÉS TÖMI AZ UKRÁNOK ZSEBÉT.
Ha nem hiszed, nézz utána itt a neten Ukrán nyugdíj korhatár.Mondanám hogy eldobod az agyad, de ami nincs ugye azt nem lehet el dobni.
qxy
@Mirabilis: Te balfasz. Nem te hangoztatod Orbán jó tevékenységeit? Ugye jó hülyének lenni ? De nálatok természetes hogy azt sem tudjátok kinek nyaltok. Szerencsétlen barom. Nézd már vissza miket írtál a fidesszel kapcsolatba te szeren te szerencsétlen
qxy
@Mirabilis: ja. azért szidom? te gyökér. te ugye hajnali gyerek vagy? mert azok az ilyen balfaszok
qxy
@Mirabilis: aki nem Mo.-n él, az hazaáruló Na akkor egy másik nézet. Aki Magyarországon él és orbánra szavazik az a hazaáruló. Mert a nép ellen van. A fidesz a nép ELLEN VAN . Vagyis bűnrészességben orbánnal együtt ti vagytok azok. Tudom ezt nehéz felfogni hisz hajnali gyerek vagy
menekült
Ez a magyarellenes, Európa-ellenes kormáyn ezt mondja:
"nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani."

Az ellenzéki pártok pedig miért nem mondják azt (ami egyébként igaz), hogy a standjaiknál megkérdezett emberek közül
"nagyon sokan egyetértenek a pártunk véleményével abban, hogy a Fideszt el kell takarítani az ország éléről, meg kell szüntetni az úniós pénzek fideszesek általi lenyúlását, és ezeket az úniós pénzeket ezután az ország lakóinak érdekében kell felhasználni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.