Aki kiszerződött nyolc évvel ezelőtt, most már milliós nagyságrendben vehet fel reálhozamot. Annak idején alig 70 ezer forint járt vissza, vagyis egyértelműen rosszul jártak az állami nyugdíjat választók. Hiába reménykedik az a több mint hárommillió egykori magán-nyugdíjpénztári tag, aki annak idején visszalépett az állami nyugdíjrendszerbe, hogy egyéni számlán írják jóvá az államnak átadott megtakarítását. Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára ugyanis világosan közölte egy parlamenti válaszban: "a társadalombiztosítási és a magánnyugdíjrendszer alapvető különbségéből adódóan a magán-nyugdíjpénztári egyéni számlán felhalmozott összeg jóváírása a társadalombiztosítási nyugdíjrendszerben létrehozott egyéni számlán nem értelmezhető. "

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igen megvédték őket attól, hogy gondba legyenek mire költik a vagyonkájukat! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
igen megvédték őket attól, hogy gondba legyenek mire költik a vagyonkájukat! =))
tudode
Nem nagy ügy, mivel a NYUGDÍJ JÁRULÉK az valójában adóként landol az ÁLLAMHÁZTARTÁS bukSZÁJÁBA !
.
Mivel a MANYUP megvót, 2019-től a folyószámlák LETARTÓZTATÁSA következik amiatt, hogy nehogymá TERRORISTÁKAT támogassanak a kódisoKKK:
.
www.origo.hu/gazdasag/20190307-egyeztessen-a-bankjaval-kulonben-iden-nyartol-zarolhatjak-a-szamlajat.html
.
""""2019. június 26-ig minden pénzügyi intézménynek el kell végeznie azon ügyfelei teljes körű ügyfél-átvilágítását, akikkel 2017 júniusa előtt létesített ügyfélkapcsolatot, és akik esetében nem rendelkezik a jogszabály által előírt adatokkal, dokumentumokkal. Erre a 2017 júniusában hatályba lépett, pénzmosás és terrorizmus-finanszírozás elleni törvény (Pmt.) előírása szerint kötelesek a magyarországi hitelintézetek.
Az előírt adatok hiányában az ügyfelek 2019. június 26. után – a hiány pótlásáig – nem tudnak újabb ügyleteket indítani."
.
Lehet, hogy jobb helye lenne a LÓVÉNAK a cihácsKÁBAN!
lusta
Most persze lehetne vitázni, ki is tőzsdézte el a manyupot?
namihami
Már ezért járna a kerékbetörés.
A felvigyázónéninek pedig egy tüzes kifli---a lába közé.
papa.49
A magánnyugdíjat lenyelték a fütyiszek mint kacsa a nokedlit !!!
RonaGyuri
az igazán karalteres az a cikk mostani főoldali címe: "Nagyon rosszul jártak az állami nyugdíjat választók - milliós reálhozamtól estek el"! Talán egy is is illene oda! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.