800 ezer forintot kell fizetnie és nyilvánosan elégtételt adnia, mert azt mondta, az életét kockáztatja, aki bemegy a kórházba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Érdekes,ezt a hírt megírta az index. Azt a több száz Márky-Zay Péter ellen tett feljelentést,amit elbukott a Fidesz( Lázár és Hegedűs),arról nem írnak. Arról a szintén több százról sem,melyeket tárgyalás nélkül dobott vissza a bíróság,hogy értelmetlen feljelentés,semmi alapja nincs. Már MZP feleségét is belevették a mocskos dolgaikba. Azért jelentették fel,mert Felícia szülésznő és egy 6 hetes baba meghalt,mert nem kapott K vitamint. Nem kell nagy tudás ahhoz,hogy legalább a nők tudják,hogy a szülésznőnek addig van feladata,még a gyermek az anyjával a köldökzsinóron keresztül összeköttetésben van. Egy 6 hetes gyereknek mi köze lenne a szülésznőhöz? Ezt is vissza dobták a bíróságtól,pedig ezt még jó pár szélsőjobbos újság meg is írta. Annyira szégyentelenek és annyira mocskosan politizálnak,hogy a becsületes embereknek már olvasni és tv-t nézni sincs kedve. Minden honnan ömlik kifelé a gyűlölet keltés,a hazugságok áradata,az alap nélküli vádaskodások. Én Hódmezővásárhelyen élek,abban a kórházban dolgoztam a nyugdíjazásomig és saját szememmel látom mennyire tönkre van téve a kórház.Nincs személyzet,nincs orvos elég,nincs takarítónő.Van bűz az osztályokon kosz,mocsok a falakon,ajtókon. A vírusok és a baktériumok többen vannak egy négyzetméteren,mint az oxigén molekulák.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
@cikicakk55: A fittyfasz oda is bevásárolta magát,és azóta ők is pénzt lejmolnak az olvasóktól, vagy inkább azoktól a balekoktól, aki elhiszi hogy függgggggetlenek.
papa.49
@cikicakk55: Az indexen ne csodálkozz, nálam már a ,,papírkosárba,, vannak, pedig valamikor szerettem ezt a portált is !!!
cikicakk55
@Sámannus: Április 23
Tudod mi a baja Kallainak a kórház igazgatójának? Az,hogy kierőszakolta a pénzt az Önkormányzattól,hogy a város minden pénzét a kórházra fordítsák. Ezzel nem is lenne baj,mert megérdemelné a kórház,hisz förtelmes állapotban van. Kallai viszont úgy gondolta,hogy azt a pénzt Ő kapná meg és a városnak,a Polgármesternek semmi köze hozzá,hogy mire költi. na ebbe nem ment bele Márki- Zay- Péter és azt mondta,hogy már pedig a város pénzét csak akkor lehet igénybe venni a kórháznak,ha tudják,hogy melyik osztályra mennyit és miért költenek.Ha fizetésemelésre is,akkor kik kapják és név szerint kéri. Még mindig megy a vita róla,mert egyik sem enged,de a Polgi erre mondta,hogy dönteni kéne már,mert a betegek betegebben jönnek ki,már ha kijönnek a kórházból.A rohadék kórház igazgató meg úgy gondolta,hogy a pénz nagyrészét lenyúlják,a többit meg szétosztja a pajtásai közt.
cikicakk55
@papa.49: Nem is tudtam,hogy az Indexnek van nyomtatott kiadása is.Hozzánk dobálnak be minden féle mocskolódó újságokat,de én úgy csinálom,hogy amelyik fényes papírra van nyomva,az kuka,amelyik jó begyújtani,nem kormolja a kéményt,az megy a garázsba. Autónk már nincs,de legalább papír van a begyújtáshoz.A fát meg őszig össze szedjük onnan,ahol nem kéri az aki kivágja.
Sámannus
@cikicakk55: No ma ezt egyik végtermék sem fogja megírni.
Ma az egyik kis üzletbe be jött a postás és ott mosott kezet, mondja nekem, hogy festékes lett a keze a jobbikos újságtól. Mondom akár a tartalma is lehet fertőző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.